Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2019, 13:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Starší pán si v Bratislave popíjal pivo priamo za jazdy. Plechovku mal odloženú v držiaku medzi sedadlami

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Naši policajti občas neveria vlastným očiam.

Slovenskí policajti občas nedokážu pochopiť, na čo na našich cestách narazia. Opätovne sa to potvrdilo, keď hliadka diaľničného oddelenia z Bratislavy monitorovala vodičov práve na diaľnici v smere do hlavného mesta a všimla si auto prekračujúce maximálnu povolenú rýchlosť.

Aj keď bola v konkrétnom úseku diaľnice povolená rýchlosť len 90 km/h, šofér šiel 142 km/h, a tak nasledovalo zastavenie a kontrola. Policajti zostali zaskočení už v momente, keď auto pred zastavením predbiehali, pretože vodičovi sedelo na kolenách malé dieťa, akoby mal k dispozícii druhého miniatúrneho šoféra.

Už samotné ohrozenie dieťaťa v podobnej rýchlosti policajtom stačilo, ale keď sa na auto pozreli zblízka, objavili prasknuté čelné sklo a tmavé fólie na predných oknách, ktoré tam nemali čo hľadať. Vodič dostal pokutu 100 € a muži zákona mu rovno zakázali ďalšiu jazdu, avšak ľudia v komentároch nevedeli pochopiť, prečo za všetky tieto skutky nebol potrestaný vyššou pokutou.

Druhým odborníkom sa stal 66-ročný vodič, ktorý sa premával po Einsteinovej ulici vo svojom červenom Volkswagene Polo. Zrejme mal dobrú sobotňajšiu náladu, pretože držiak na nápoje v stredovom paneli svojho vozidla využíval na odkladanie piva.

Odporúčané
Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka 15. marca 2024, 10:00

Z plechovky popíjal priamo za jazdy, čo potvrdila dychová skúška, z ktorej vyšlo, že starší pán mal v dychu 0,51 mg/l alkoholu, ba čo viac, nešlo o chybu, pretože opakované meranie dopadlo skoro rovnako. Nevedno, či mu plechovka piva stála za to, pretože ho už obvinili a začali trestne stíhať.

Domov
Zdieľať
Diskusia