Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2019, 10:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Študentka na intráku našla vo svojom šatníku muža, ktorý tam žil a obliekal si jej oblečenie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Maddie zostala po náleze muža v šatníku poriadne vydesená.

Život na internátoch určených výlučne pre študentov vie byť občas bláznivý. Ani v Mlynskej doline však zrejme nikto nezažil situáciu, v ktorej sa ocitla Maddie ako študentka na University of North Carolina v Greensboro.

Spoločne so svojimi kamarátkami bývali na internáte, a teda v budove určenej len pre študentov neďaleko univerzitného areálu, a ona mala v posledných týždňoch pocit, že v jej izbe sa ukrýva duch. Keď odchádzala, vždy zodpovedne zamkla, avšak po príchode domov zbadala porozhadzované oblečenie, čo jej nešlo do hlavy.


Začínala sa báť, pretože presunuté predmety nevedela nijak racionálne vysvetliť. Vysvetlenie však prišlo ako blesk z jasného neba, keď pred pár dňami prišla domov a počula zo šatníka zvuky.

Mala pocit, že sa jej tam vlámalo nejaké zviera, ale keď sa opýtala, či je niekto vnútri, ozval sa mužský hlas: „Ja. Oh, moje meno je Drew,“ skonštatoval muž, ktorý v jej šatníku býval a mal na sebe jej oblečenie. Samozrejme, nasledoval telefonát na políciu a muži zákona už 30-ročného Andrewa Swofforda odviedli na stanicu.

Skončil vo väzbe, pričom von by mohol vyjsť len na kauciu vo výške 26 600 dolárov. Andrew má na krku už niekoľko obvinení, okrem iného aj ignorovanie súdu v súvislosti z predchádzajúcimi činmi, a zatiaľ nevysvetlil, prečo žil v šatníku mladej dievčiny. Ona aj jej kamarátky sa už plánujú z budovy presťahovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia