Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2019, 22:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jeremy Clarkson vyhlásil, že nie je homofób, pretože rád pozerá lesbické porno

ZAUJÍMAVOSTI THE GRAND TOUR
Uložiť Uložené

Moderátor reagoval na kritiku za scénu v The Grand Tour.

Moderátor Jeremy Clarkson si nikdy nedával servítku pred ústa. Nebránil sa ani fyzickému kontaktu, pretože pred pár rokmi spôsobil predčasné ukončenie pôsobenia trojice moderátorov v šou Top Gear, keď udrel jedného z producentov, pretože bol nespokojný so svojím jedlom. Clarkson sa preto pravidelne objavuje v situáciách, kedy ľudí vyslovene provokuje, ale jeho humor si zamilovali milióny fanúšikov.

Britský spevák Will Young však nemohol akceptovať scénu z nedávnej časti šou The Grand Tour, do ktorej sa po škandále v Top Geare presunuli Clarkson, May aj Hammond, a obvinil trojicu z homofóbie.

Moderátori v scénke odohrávajúcej v Kolumbii komentujú auto Jeep Wrangler, keď May konštatuje, že je to vozidlo pre homosexuálov, pretože má ružovú strechu. May sa spýtal, či nie je ružová farba veľmi populárna v komunite gayov a naznačil Clarksonovi, ktorý auto šoféroval, aby si trochu povymieňal oblečenie v šatníku a celkovú vizáž.

Speváka Younga scéna nahnevala natoľko, že napísal na Twitteri niekoľko ostrých slov o tom, ako sa na podobných vtipoch zabávajú len takéto typy heterosexuálnych mužov.

Odporúčané
Dojatý Clarkson stratil reč na letisku v Piešťanoch. Videli sme špeciál The Grand Tour zo Slovenska a kráľovsky sme sa bavili Dojatý Clarkson stratil reč na letisku v Piešťanoch. Videli sme špeciál The Grand Tour zo Slovenska a kráľovsky sme sa bavili 17. júna 2023, 16:30

Clarkson však zareagoval. Vo svojom stĺpčeku v periodiku The Sun napísal, že množstvo homosexuálov šou videlo a nemali žiadny problém. Vraj so šou nemal problém ani žiadny z jeho ľavicových kamarátov a jeden mu údajne odkázal, aby mu Jeremy povedal, nech nie je až taký gay.

Clarkson dodal, že nič také neurobí a nie je žiadny homofób, čo chce ľuďom dokázať. „Namiesto toho sa ospravedlním Willovi za to, že som ho nahneval a ubezpečím ho, že viem, že nie som homofóbny, pretože si veľmi užívam sledovanie lesbičiek na internete,“ zakončil.

Ako sa dalo čakať, provokatívny stĺpček nezostal bez odozvy verejnosti. Časť ľudí sa na Clarksona zase nahnevala, že situáciu neberie vážne a len si z tohto problému uťahuje, zatiaľ čo druhá skupina ľudí sa len zasmiala.

Samozrejme, takáto argumentácia nie je v žiadnom prípade správna. Aj keď Jeremy možno obľubuje lesbickú erotiku, neznamená to, že nemá homofóbne prejavy, čo sa mu šou z času na čas stáva. Už kedysi v rámci Top Gearu nazval jedno z testovaných áut slovom „gay“.

Domov
Zdieľať
Diskusia