Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2019, 10:29
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Aplikácia FaceTime od Apple ťa odpočúva. Úplne sama si po chvíli zapína mikrofón a prenáša aj video

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Kalifornská spoločnosť má veľký problém.

Od americkej spoločnosti Apple sme zvyknutí, že nám ponúka prvotriedne zariadenia a služby. V poslednom čase však kvalita miestami pokrivkáva a odzrkadľuje sa to aj v konečných číslach.

Aby toho nebolo málo, prišiel ďalší veľký problém. Koncom týždňa spoločnosť vydá aktualizáciu, ktorá má opraviť chybu aplikácie pre videohovory FaceTime. Momentálne totiž umožňuje počúvať hovory z iPhonov, na ktoré práve niekto volá. Áno, čítaš správne.

Nemusíš volajúcemu videohovor ani prijať. FaceTime si počas vyzváňania po istom čase sám zapne mikrofón. Pokiaľ nebudeš dvíhať príliš dlho, začne sa dokonca prenášať aj obrazový záznam. Na vine je časť kódu aplikácie, ktorý má slúžiť na obsluhu skupinového rozhovoru.

„Sme si problému vedomí a vytvorili sme opravenú verziu, ktorá bude vydaná koncom týždňa,uviedol hovorca Applu vo vyhlásení. Spoločnosť už Group FaceTime deaktivovala v snahe zabrániť zneužívaniu hovorov. Problém sa týka operačného systému iOS verzie 12.1 a vyššie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia