Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2019, 9:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Christopher Nolan ohlásil záhadný film. Kedy dorazí do kín?

Christopher Nolan ohlásil záhadný film. Kedy dorazí do kín?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY CHRISTOPHER NOLAN
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. potvrdilo dátum pre nadchádzajúci projekt tohto obľúbeného režiséra. Zatiaľ o ňom ale nevieme prakticky nič.

Od premiéry vojnového Dunkirku ubehol už viac než rok a pol. Bolo teda iba otázkou času, kedy sa konečne začne hovoriť o ďalšom filme slávneho Christophera Nolana. No a dnes sme sa skutočne dočkali. Ako totiž oznámilo štúdio Warner Bros., Nolanov nadchádzajúci počin bude mať premiéru 17. júla (červenec) 2020, a to aj v IMAX kinách.

Okrem tejto informácie sme sa však žiadnych ďalších detailov nedočkali. No v tomto prípade je to asi úplne jedno. Koniec koncov, nech už pôjde o čokoľvek, nesmierne sa na to tešíme. Čo sa týka konkurencie v kinách, proti Nolanovi pôjdu v ten deň snímky Bob's Burgers, SpongeBob a zatiaľ nepomenovaný film od Universalu. Nolanova novinka by mala navyše prísť do kín dva týždne po Minions 2.

Týždeň po premiére Nolana by malo zasa premiérovať Jungle Cruise s Dwaynom Johnsonom a Emily Blunt. Konkurencia to rozhodne nie je malá, no ako to už často býva, niektoré dátumy sa budú ešte pravdepodobne posúvať. Podstatné momentálne je, že nový film Christophera Nolana uvidíme v lete 2020.

Ďalší film Christophera Nolana bude mať premiéru v lete 2020!
Ďalší film Christophera Nolana bude mať premiéru v lete 2020! Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia