Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2019, 10:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Spala som s polovicou New Yorku, vyhlásila modelka Ashley Graham. Zaspomínala si na svoju búrlivú mladosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Známa modelka Ashley Graham vysvetľovala, aká bola v mladosti.

Známa modelka kyprejších tvarov Ashley Graham si za posledné roky vybudovala obrovskú fanúšikovskú základňu. Objavila sa v kampaniach známych svetových značiek, zapózovala si pre Sports Illustrated a momentálne má kalendár taký preplnený, že si ledva našla čas rozhovor pre magazín Elle.

Ako zhodnotila samotná reportérka Elle, Ashley je veľmi prirodzená, príjemná a zvedavá osoba. V rozhovore jej porozprávala o tom, ako momentálne buduje vlastný podcast s názvom Pretty Big Deal with Ashley Graham, kde už vyspovedala Kim Kardashian či Amy Schumer. Pri interview pre Elle sa však úlohy vymenili.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Reč sa po čase začala krútiť okolo vzťahov. Ashley nechcela rozprávať o cudzích románikoch či manželských situáciách, ale o tej svojej sa rozhovorila otvorene. Už pred 8 rokmi sa zosobášila so svojím priateľom Justinom Ervinom, s ktorým šťastne žije dodnes. Keď sa jej reportérka spýtala, ako udržiavajú vzťah neustále zaujímavý, Ashley rovno povedala, že v živote treba mať veľa sexu.

Ak vraj nemajú dobrú náladu a začínajú sa hádať, sex v ich vzťahu všetko vyrieši a nálada sa rýchlo zmení. Modelka si pri tom zaspomínala na mladé časy, keď mala iba 21 rokov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Vtedy stretla svojho budúceho manžela v kostole a uvedomila si, že dovtedy zbytočne striedala veľké množstvo mužov. Po piatich rokoch v modelingu bola 21-ročná Ashley v takejto situácii: „Videla som celý svet. Vyspala som sa s polovicou New Yorku. Urobila som úplne všetko a to doslova,“ skonštatovala.

Dnes žije so svojím manželom oveľa pohodovejší život a verí, že výborný vzťah si udržiavajú aj vďaka dlhoročnému priateľstvu, ktoré si vybudovali. Bez dôvery a otvorenej komunikácie podľa nej manželstvo dlho nevydrží. Ak si chceš prečítať celý rozhovor, určite klikaj priamo na stránku Elle.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Domov
Zdieľať
Diskusia