Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2018, 13:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus stavil na rómsky čardáš, Marpo na Zlatokopky a motivačný rock

HUDBA DANIELA NÍZLOVÁ RYTMUS
Uložiť Uložené

Aké predzápasové nástupovky zvolili obaja raperi?

O najsledovanejšom boxerskom zápase v našich zemepisných šírkach už vieš pravdepodobne všetko dôležité a ak náhodou nie, tak si pozri napríklad tento článok. V ňom sa dozvieš, ako približne zápas prebiehal a tiež si môžeš pozrieť záznam. V rámci bojových športov je však zaujímavé sledovať aj všetko, čo sa deje pred a okolo samotného zápasu. 

Neodmysliteľnou súčasťou programu sú tiež nástupové skladby, ktorých účelom je najčastejšie bojovníka namotivovať. Nájdu sa však aj takí, ktorí si skladbu počas príchodu do ringu vyberú tak, aby zabavili návštevníkov na štadióne.

Práve túto taktiku zvolil Rytmus, ktorý stavil na obľúbený rómsky čardáš. Jeho autorom je podľa všetkého legendárny Maco Mamuko, no originálnu skladbu sa nám dohľadať nepodarilo, takže budeme radi, keď nám pomôžeš v komentároch. 

O trochu vážnejšie to už zobral Marpo. Ten chcel Rytmusa najprv pravdepodobne aspoň trochu rozhodiť, keď začala hrať známa skladba Zlatokopky, avšak po chvíli prešiel na vážnejšiu nôtu a k jeho súperovi ho sprevádzala skladba Lions Inside.  Typická rocková motivačná skladba bavila aj jeho priateľku Lenny a predpokladáme, že bol výber vopred jasný. 

Domov
Zdieľať
Diskusia