Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2018, 11:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sleduj, ako Rytmus skončil trikrát na kolenách blízko knockoutu. Silným úderom od Marpa odolával celých 6 kôl

ŠPORT DANIELA NÍZLOVÁ RYTMUS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Skúsenejší bojovník Marpo si právom odnáša cenné víťazstvo, o ktorom museli rozhodnúť až body. Sleduj zostrih najsledovanejšieho boxerského zápasu v Česku a na Slovensku.

Včerajší večer v podaní organizácie XFN bol veľkým športovým sviatkom pre všetkých nadšencov bojových športov. Videli sme veľa kvalitných MMA zápasov, knock outy v prvom kole, tvrdé údery  a show, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou týchto večerov po vzore tých zahraničných. 

Suverénne najočakávanejším bol však súboj slovenského a českého rapera, ktorí sa rozhodli zmerať si sily v boxe. Pre oboch to bol prvý zápas v tejto disciplíne a pre Rytmusa zároveň prvý vôbec, a tak favorit vopred jasný. Napovedal tomu aj celý priebeh zápasu, pričom po prvom oťukávacom kole bolo ešte všetko otvorené. 

Rozhodnutie prišlo v tom druhom, keď Marpo zapol na vyššie obrátky a jeho údery naberali na intenzite. Pán Páťa sa opakovane dostal v rámci zápasu do existenčných problémov a až trikrát prišlo odpočítavanie, po ktorom by nasledoval koniec. Po treťom zásadnom údere Marpo dokonca vypľul chránič na zuby, keďže považoval zápas za ukončený.

Rytmus sa však pozviechal a náročný zápas uhral do úplného konca v 6 kolách. Fanúšikovia videli súboj plný množstva športových momentov a domáci Marpo si odniesol cenné víťazstvo na body. Ak si náhodou nemal možnosť zápas pozerať, na YouTube sa už objavilo viacero záznamov.


Kľúčové druhé kolo, v ktorom sa Rytmus musel trikrát postaviť zo zeme po tvrdých úderoch začína v čase 4:51. 

Domov
Zdieľať
Diskusia