Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2018, 12:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali robí hlúposti, aj keď sa zaňho hanbíš

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Posledný Kaliho videoklip v tomto roku pochádza z albumu Dovi, dopo.

V Kaliho prípade sme si počas posledných rokov opakovane vypočuli reči o tom, že má v pláne ukončiť svoju profesionálnu hudobnú kariéru. Napovedali tomu aj názvy albumov, no v konečnom dôsledku sa fanúšikovia môžu stále tešiť z novej tvorby.

Naposledy sa Kali prihlásil o slovo albumom Dovi, dopo, ktorý by mal byť výberovkou nevydaných skladieb nahratých počas  tvorby predošlých projektov.

Teraz sa fanúšikovia dočkali posledného videoklipu v tomto roku, ktorý je venovaný skladbe Prečo  by som mal byť. Ako už asi tušíš, Kali sa sám seba pýta, prečo by sa mal chovať tak, ako povedia ostatní. Sekunduje mu aj známy spevák Mišo Biely a ako celok dostávame viacmenej generickú vec, akých nahral autor v tomto roku požehnane. 

Kali chystá v budúcom roku s novým albumom turné, takže minimálne do leta sa koniec kariéry nekoná a necháme sa prekvapiť, či odmietne alebo neodmietne odohrať festivalové leto.

Domov
Zdieľať
Diskusia