Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2018, 11:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zrebného zlé fotky za veľa peňazí a Frlajsova podvýživa (Interhejty)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Predstavujeme ti nový diel obľúbeného seriálu Interhejty. Tentokrát prijala naše pozvanie dvojica youtuberov Zrebný a Frlajs.

So seriálom Interhejty sme ťa počas posledných dvoch rokov v nepravidelných intervaloch zásobovali primárne dielmi venovanými raperom, resp. stand-up komikom. S ďalšími pokračovaniami sa pokúsime preniesť do trochu inej dimenzie, konkrétne aj medzi youtuberov a ďalšie známe osobnosti. 

Ak pozorne sleduješ naše sociálne siete, tak už asi vieš, že v posledných dňoch sme mali možnosť natočiť viacero nových dielov, pričom jeden patril aj dvojici Zrebný a Frlajs. Tí si koncept veľmi obľúbili a svojich hejterov majú očividne veľmi radi, takže sa dočkáš skôr konštruktívnych odpovedí.

Komentujúcim vadí napríklad to, ako chalani vyzerajú, ako sa volajú, ako spievaju, akú tvorbu robia a v neposlednom rade aj to, koľko zarábali pred tým, ako sa vlastne stali slávnymi. Zároveň sa však youtuberi dočkali mnohých rád, takže môžeme konštatovať, že všetko dobre dopadlo. Veď posúď sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia