Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2018, 19:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rodičia prijali novú výzvu. Deťom vypínajú televízory pri hraní Fortnite

TECH FORTNITE
Uložiť Uložené

Fenomén s názvom Fortnite deťom často škodí.

Televízny moderátor Jimmy Kimmel v rámci svojej šou pravidelne vyzýva divákov, aby sa nechali inšpirovať a urobili to, čo si pre nich vymyslel. Zvyčajne ide o vtipné výzvy, pretože jedna z tých najznámejších spočívala v tom, že rodičia povedali svojim deťom, ako už stihli zjesť sladkosti, ktoré si vyzbierali za Halloween.

Aj Jimmy však sleduje súčasné trendy, a tak vo svojej šou pred pár dňami vyzval rodičov, aby sa nenápadne priblížili ku svojim deťom hrajúcim Fortnite a znenazdajky im vypli televízor.

Vo Fortnite je pritom dôležitá každá sekunda, pretože časový limit je neúprosný a ak na chvíľu prestaneš dávať pozor, môžeš skončiť ako korisť skúsenejšieho hráča.

O Fortnite sme už napísali množstvo článkov, veď psychológovia sa obávajú, že hra na deti vplýva ako drogy a vytvára silnú závislosť. Reakcie ratolestí na rodičovské vypínanie televízorov však mnohých ľudí zaskočilo.

Časť detí len začala vrieskať a hádzať sa o stoličku či pohovku, niektorí sa nebáli rodičom vulgárne vynadať a zlomok z nich dokonca rodičom fyzicky napadol. Udierali do rúk, kamier či mobilov, zatiaľ čo jeden chlapec poslal svojho otca variť do kuchyne.

Domov
Zdieľať
Diskusia