Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. decembra 2018, 13:11
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

10 slávnych herečiek, ktoré sa nebáli vyzliecť pred kamerou

FILMY A SERIÁLY TOP 10
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Talentované krásky sa neváhali odhaliť v mnohých kvalitných filmoch.

Filmové médium sa erotike nikdy nevyhýbalo, hoci je jasné, že v minulosti museli režiséri zápasiť s väčšou cenzúrou. Tieto konzervatívne ľady sa však už roztopili, takže sa v súčasných snímkach s erotikou a sexom celkom otvorene pracuje.

Vybrali sme pre teba desiatku pôvabných herečiek, ktoré sa rozhodne nehanbili a rozhodli sa pred kamerou predviesť svoje krásne telá. Dôraz sme kládli najmä na známe herečky, ktoré sa objavili v menej známych, nezávislých či artových dielach. 

 

Kristen Stewart – Na ceste (On the Road, réžia: Walter Salles, 2012)

Adaptácia kultového románu Na ceste od Jacka Kerouaca svojho času spôsobila silnú dávku kontroverzie. Kľúčový text literárneho hnutia Beat Generation si nekládol servítky, čo sa týka jazyka, štruktúry ani otvorenej sexuality.

Adaptácia Waltera Sallesa z roku 2012 si tieto prvky ponechala a predviedla nám napríklad nahú Kristen Stewart, ktorá počas jazdy autom rukami uspokojuje dvoch hlavných hrdinov.

Kritické reakcie k samotnému filmu boli pomerne zmiešané. Väčšina recenzentov poukazovala na to, že oproti svojej predlohe je film ešte veľmi mierny a chýba mu živočíšnosť a dynamika Kerouacovej knihy. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: IFC

Eva Green – Rojkovia (Dreamers, réžia: Bernado Bertolucci, 2003)

Eva Green s nahotou nikdy nemala problém a dokázala to už viackrát (napríklad aj v pozoruhodnom sci-fi Perfect Sense či Sin City 2). Zlomovým filmom pre ňu bola dráma Rojkovia od nedávno zosnulého Bernarda Bertolucciho.

Odporúčané
10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa 10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa 2. septembra 2022, 15:30

Práve tá jej otvorila dvere k ďalším kvalitným rolám. Film sa len tak hemžil otvorenými erotickými scénami a fanúšikovia francúzskej krásky si rozhodne prišli na svoje. Rojkovia však neboli žiadnou lacnou provokáciou.

Dodnes ostávajú podnetným myšlienkovým dielom, ktoré ponúka množstvo pozoruhodných myšlienok o kinematografii, slobode a radikálnosti mladej generácie v ich snahe vzoprieť sa autoritatívnym tendenciám. Kritici prijali Bertolucciho film priaznivo, hoci pre bežných divákov môže ísť o trochu ťažšie stráviteľné sústo. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: Fox Searchlight

Bryce Dallas Howard – Manderlay (réžia: Lars von Trier, 2005)

O pôvabnej Bryce Dallas Howard sa svojho času hovorilo ako o jednej z najtalentovanejších herečiek jej generácie. Máme síce pocit, že Bryce stále úplne nenaplnila svoj veľký potenciál, ale jeden zo svojich najlepších výkonov predviedla práve v Manderlay od dánskeho provokatéra Larsa von Triera.

Ide o druhý diel jeho nedokončenej trilógie o USA (prvým dielom bol Dogville). A práve v Manderlay sa Bryce neváhala objaviť v Evinom rúchu v pomerne odvážnej milostnej scéne. Samotný film sa u Trierových fanúšikov dočkal priaznivej odozvy, ale kritici boli skôr v rozpakoch. Je pravdou, že Dogville je po všetkých stránkach lepší, ale aj Manderlay rozhodne stojí za skúšku. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: IFC

Kirsten Dunst – Melancholia (réžia: Lars von Trier, 2011)

Trierovi sa podarilo vyzliecť aj ďalšiu krásku, menovite Kirsten Dunst. Vo svojom artovom sci-fi Melancholia sa herečka objavila kompletne nahá, hoci len na krátky moment. Melancholia je Trierovým druhým dielom „Depression Trilogy“ (prvým dielom bol Antichrist, tretím Nymfomanka, ktorá je braná ako jeden film).

Odporúčané
10 najlepších filmov Keanu Reevesa: stvárnil zákerného rasistu, zhýralého detektíva, mamonárskeho právnika aj osamelého zabijaka 10 najlepších filmov Keanu Reevesa: stvárnil zákerného rasistu, zhýralého detektíva, mamonárskeho právnika aj osamelého zabijaka 28. mája 2022, 14:30

Melancholia sa môže pochváliť skvelými hercami, magickými snovými obrazmi, ale aj veľkou emocionálnou silou. Kritici boli s výsledkom veľmi spokojní, rovnako tak Trierovi fanúšikovia. Kirsten Dunst si z festivalu v Cannes odniesla Zlatú palmu pre najlepšiu herečku. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: Magnolia

Katherine Waterston – Skrytá vada (Inherent Vice, réžia: Paul Thomas Anderson, 2014)

Náročná, ale zábavná psychedelická detektívka Skrytá vada od Paula Thomasa Andersona predstavuje pre mnohých divákov skutočný oriešok. Našu pozornosť si však získala a rozhodne si ju získala aj nahá kráska Katherine Waterston.

Tá svoje telo predviedla v pomerne dlhej 10 minútovej scéne, kde zmyselným hlasom opantávala hlavného hrdinu v podaní Joaquina Phoenixa. A musíme povedať, že opantala aj nás. Samotný film sa dočkal chvály kritikov (hoci menšej ako predchádzajúce Andersonove filmy) a pokiaľ obľubuješ náročnejšie diela so štipkou surreálna, tak si na správnej adrese. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: Warner Bros.

Sienna Miller – Warholka (Factory Girl, réžia: George Hickenlooper, 2006)

Nádherná Sienna Miller predviedla svoje dokonalé telo v ambicióznej dráme Warholka. Zahrala si herečku Edie Sedgwick, ktorej akoby z oka vypadla. Životopisný film skúmajúci komplikovaný vzťah medzi Sedgwick a excentrickým umelcom Andym Warholom (Guy Pearce) natočil George Hickenlooper a odniesol si zaň dosť zdrvujúce recenzie.

Odporúčané
20 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa 20 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa 20. mája 2022, 17:30

Napriek tomu si myslíme, že snímka nie je úplne na odstrel, už len vďaka Sienne Miller, ktorá svojím hereckým výkonom veľa zachránila a naozaj z nej nebudeš môcť spustiť oči. Ambície tvorcov boli evidentne nemalé, ale výsledok napokon zaujme asi len malú skupinu divákov. Škoda. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: MGM (Weinstein)

Angelina Jolie – Gia (réžia: Michael Cristofer, 1998)

Biografická dráma Gia z produkcie HBO nám rozpovedala príbeh supermodelky Gie Marie Curangi, ktorú bezchybne stvárnila pekelne sexy Angelina Jolie. Kvôli úlohe bola tiež ochotná predviesť nielen svoje krivky, ale aj niekoľko dráždivých lesbických scén.

Snímka sa dočkala kladného prijatia a Angelina si za svoj výkon odniesla Zlatý glóbus. Zaslúžene. Podľa nás ide o jeden z jej najlepších (ak nie vôbec najlepší) výkon, aký kedy vo filme podala. Necenzurované obrázky nájdeš tu

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: HBO

Amanda Seyfried – Chloe (réžia: Atom Egoyan, 2009)

Rozkošná Amanda Seyfried z nádhernými očami ponúkla pohľad na svoju dokonalú postavu v eroticky nabitom thrilleri Chloe. V snímke si zahrala krásnu call girl, ktorú si najme Catherine (Julianne Moore), aby sa pokúsila zviesť Catherininho manžela Davida (Liam Neeson).

Odporúčané
Najdrahší za desaťtisíce, najlacnejší za pár stoviek. Toto sú najlepšie slovenské rapové videoklipy roka 2021 Najdrahší za desaťtisíce, najlacnejší za pár stoviek. Toto sú najlepšie slovenské rapové videoklipy roka 2021 1. januára 2022, 14:30

Snímka Atoma Egoyana síce nezožala veľké ovácie, ale nedočkala sa ani kritického zatratenia. Odniesla si dokonca aj niekoľko ocenení. Keď už nič iné, filmu nemožno uprieť pôsobivé erotické iskrenie a najmä vďaka Amande sa rozhodne je na čo pozerať. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: Sony Pictures Classics

Scarlett Johansson – Pod kožou (Under the Skin, réžia: Jonathan Glazer, 2013)

Pozoruhodné artovo ladené sci-fi je nepochybne hodné tvojej pozornosti. A to nielen preto, lebo sa v ňom objavila nahá Scarlett Johansson, a to hneď v niekoľkých scénach. Práve týmto spôsobom totiž jej postava do svojich osídiel láka nič netušiace obete.  

Johansson hrá v tomto filme mimozemšťanku. Tá sa potuluje po Zemi a zásobuje svoju rodnú planétu ľudským mäsom, ktoré jej druh považuje za delikatesu.

Sľubované nahé scény obľúbenej herečky sú nepochybne veľkým lákadlom, ale snímka Jonathana Glazera ponúka aj hypnotickú atmosféru, skvelý soundtrack a výborných hercov. Ide o veľmi svojské dielo a je možné, že ti úplne nesadne, ale minimálne za skúšku by to podľa nás stálo. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: Studio Canal UK

Michelle Williams – V plameňoch (Incendiary, réžia: Sharon Maguire, 2008)

Sympatická Michelle Williams sa bez šiat ukázala v romantickej dráme V plameňoch. Tá hovorila o romániku mladej matky (Williams) a novinára Jaspera (Ewan McGregor). Potom sa však žena dozvie, že jej syn a manžel zahynuli pri teroristickom útoku.

Odporúčané
TOP 10: Toto sú najlepšie slovenské rapové skladby roka 2021 TOP 10: Toto sú najlepšie slovenské rapové skladby roka 2021 31. decembra 2021, 14:30

Snímka Sharon Maguire bola kritikmi prijatá výrazne negatívne a nedarilo sa jej ani medzi divákmi. Jediným dôvodom na pozretie (teda okrem nahej Michelle) sú tak herecké výkony schopných hercov v hlavných úlohách. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: Image Entertainment/Velocity Home Entertainment

BONUS: Olivia Wilde – Vinyl (réžia: rôzni, 2016)

Ako bonus sme sa rozhodli vybrať seriálový projekt Vinyl. Vo výbornej hudobnej dráme zapózovala v Evinom rúchu nádherná Olivia Wilde. Príbeh sa odohráva v 70. rokoch v New Yorku a diváka zavedie do doby nástupu punku, diska či hip-hopu.

Seriálu taktiež nechýbalo viacero sexy scén, v ktorých bola protagonistkou práve Olivia Wilde. Ako režisér sa na projekte podieľal aj Martin Scorsese. Pokiaľ si hudobný nadšenec, Vinyl je pre teba povinnou jazdou. Necenzurované obrázky nájdeš tu.

10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou
10 slávnych herečiek, ktoré sa vyzliekli pred kamerou Zdroj: HBO

Domov
Zdieľať
Diskusia