Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
2. septembra 2022, 15:30
Čas čítania 0:26

10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa
Zdroj: TASR/AP

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Tretina Pakistanu je pod vodou, na ruskom Ďalekom východe sa stretli armády Ruska, Číny, Indie aj Sýrie a v Bratislave minulý týždeň pokračovalo povstanie pri príležitosti osláv 78. výročia SNP. Demonštranti na plagátoch odkazovali, že „nácek patrí do koša“ a „interrupcie sú zdravotná starostlivosť“.

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova.

Každý piatok redakcia pripravuje výber top 10 fotografií za uplynulý týždeň. Do výberu sa dostanú spravodajsky silné fotografie, ale aj umelecky hodnotné zábery či jedinečné fotky. Fotky sú silným formátom, ktorý dokáže sprostredkovať niekedy aj viac než správy k nim. Ak nechceš, aby ti naša rubrika ušla, sleduj tému TOP fotky týždňa.

Nosná raketa Space Launch System (SLS) a modul Orion na štartovacej rampe 39 na Kennedyho vesmírnom stredisku na Floride. Štart rakety, ktorá má vyniesť do vesmíru loď Orion bez posádky, NASA odvolala pre problémy s teplotou jedného z motorov. (29. august 2022)Skupina ľudí sedí na pláži pred nákladnou loďou OS 35, ktorá leží na morskom dne pri pobreží Gibraltáru. Úrady uviedli, že podnikli všetky kroky k tomu, aby sa loď celkom nepotopila po svojej kolízii s tankerom prepravujúcim skvapalnený zemný plyn. (30. august 2022)Zaplavené domy v pakistanskej provincii Balúčistan. Tretina Pakistanu je momentálne pod vodou v dôsledku najhorších záplav v krajine za vyše desaťročie spôsobených nezvyčajne intenzívnymi monzúnovými dažďami. (29. august 2022)Vlny narážajú na breh vedľa soľných plání na najväčšom venezuelskom ostrove Margarita, ktorý sa nachádza v Karibskom mori. (30. august 2022)
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia