Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2018, 17:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nový primátor Bratislavy bude rozdávať lístky do luxusných skyboxov deťom a sociálne slabším rodinám

ŠPORT BRATISLAVA HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Matúš Vallo odmieta rozdávať lístky kamarátom a známym.

Na začiatku novembra Bratislavčania rozhodli, že novým primátorom hlavného mesta sa stane Matúš Vallo. Skúsený architekt voličov presvedčil vďaka svojmu tímu a jasnému plánu, ako chce mesto ozdraviť a zatraktívniť.

Postupne predstavuje svoj tím a vízie, podľa ktorých sa bude Bratislava riadiť, pričom slovenskú verejnosť momentálne potešil vyhlásením, že luxusné miesta vo VIP skyboxe na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu už magistrát nebude rozdávať kamarátom a známym.

Vallo sa rozhodol, že exkluzívne miesta bude radšej na pravidelnej báze rozdávať deťom, sociálne slabším rodinám a zamestnancom magistrátu, ktorí by sa zvyčajne do skyboxu inak nedostali.

Nový primátor rozhodnutie objasňuje so slovami, že ak si vedenie mesta pozve hostí na hokej či na koncert, zvyčajne si konkrétni hostia môžu dovoliť za lístky aj zaplatiť.

Na druhej strane, sociálne slabšie rodiny rovnakú možnosť nemajú, a tak sa na hokej ani hudobné vystúpenie nedostanú. Magistrát zatiaľ nepredstavil spôsob, akým sa budú lístky prideľovať.

Nový primátor Bratislavy bude rozdávať lístky do luxusných skyboxov deťom a sociálne slabším rodinám
Zdroj: HC Slovan

Skybox patriaci mestu Bratislava je pritom jediný, ktorý môžu hostia využívať bezplatne po celý rok, pretože ak má človek či firma prenajatý skybox na hokej, za lístok na koncert si musia doplatiť výšku ceny miesta najnižšej kategórie. Dosahuje kapacitu 18 miest.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

V roku 2019 sa na štadióne uskutočnia zaujímavé podujatia. Okrem tradičných zápasov hokejovej KHL tam vystúpia mená ako Eros Ramazotti, Nicki Minaj či Cirque Du Soleil.

Domov
Zdieľať
Diskusia