Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 13:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Najpotetovanejšiu doktorku na svete vyhodili z reštaurácie. Ľuďom odkazuje, aby nesúdili knihu podľa obalu

ZAUJÍMAVOSTI TETOVANIE
Uložiť Uložené

Doktorka Sarah Gray si nechala spraviť svoje prvé tetovanie ako 16-ročná.

Sarah tvrdí, že je najpotetovanejšou doktorkou na svete. Pri krátkom náhľade na jej Instagram možno popravde len ťažko protestovať. Sarah Gray pochádza z Austrálie a do tetovacieho štúdia sa prvýkrát vybrala ako 16-ročná. Od tej doby si nechala svoje telo pokryť pestrofarebnými obrazmi rôzneho charakteru.

Dnes už 30-ročná Sarah mala nad tetovaciou ihlou údajne stráviť viac než 300 hodín. Samozrejme, pri takom množstve viditeľného tetovania sa už stretla s množstvom negatívnej odozvy. Pre DailyMail sa rozpovedala hneď o niekoľkých nepríjemných zážitkoch. Pri jednom z nich dokonca musela kvôli  svojmu odlišnému zovňajšku opustiť reštauráciu.

„Keď sme sa usadili k obedu, prišiel k nám manažment reštaurácie a požiadal nás, aby sme odišli, pretože podľa ich pravidiel sa nemožno v reštaurácii stravovať s viditeľným tetovaním. To bolo prinajlepšom mierne sklamanie, priznala doktorka Sarah.

Sarah so svojím priateľom a získaným titulom

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@rosesarered_23),

Nerovného prístupu sa jej malo údajne dostať aj v obchode s topánkami, kedy bola oproti ostatným zákazníkom zjavne ignorovaná. Personál s ňou dokonca nechcel nadviazať ani očný kontakt. Po dlhom čakaní nakoniec odišla, pričom ju potešilo, že aspoň ušetrila množstvo peňazí.

Podobný postoj ako vyššie spomínaná reštaurácia mal zachovať aj manažment nemenovaného kasína, ktorý ju a jej (taktiež viditeľne potetovaných) priateľov nechcel pustiť dnu

Doktorka Sarah svoj titul získala ešte len nedávno, ale dúfa, že s ňou nebudú kvôli jej odlišnému vzhľadu zaobchádzať odlišne. To chce dosiahnuť najmä pozitívnym prístupom a tvrdou prácou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah (@rosesarered_23),

Jej tetovania často nemajú žiadne pozadie a niektoré vyobrazenia sú čistou improvizáciou jednotlivých pracovníkov z odboru. Tetovanie preto Sarah vníma ako formu umenia a samú seba považuje za zberateľku jednotlivých kusov. Na jej tele by sme ale taktiež mohli pozorovať určité významné momenty z jej života ako kariéru či svadbu vo Vegas.

Keď Sarah navštevovala hodiny medicíny, obávala sa toho, že ju budú jej kolegovia či pacienti vnímať odlišne a nebudú k nej pristupovať ako k profesionálovi. V tomto bode naopak s radosťou dodáva, že náhľad modernej spoločnosti na tetovanie je od minulosti značne odlišný.

Príležitostne si niekto s nesúhlasným názorom zašepká negatívny komentár alebo zakrúti hlavou, ale ide skôr o zriedkavé situácie,“ tvrdí Sarah. Dni, kedy tetovania reprezentovali kriminálnikov sú podľa nej preč a ľudia by nemali súdiť knihu podľa obalu. Stretol si sa s negatívnou odozvou kvôli tetovaniu aj ty?

Anketa:
Zažil si niečo podobné ako Sarah?
Mám viditeľné tetovanie a stretol som sa s negatívnou odozvou
Mám viditeľné tetovanie a nestretol som sa s negatívnou odozvou
Mám zakryté tetovanie a stretol som sa s negatívnou odozvou
Mám zakryté tetovanie a nestretol som sa s negatívnou odozvou
Nemám tetovanie
Mám viditeľné tetovanie a stretol som sa s negatívnou odozvou
18 %
319 Hlasov
Mám viditeľné tetovanie a nestretol som sa s negatívnou odozvou
15 %
269 Hlasov
Mám zakryté tetovanie a stretol som sa s negatívnou odozvou
6 %
98 Hlasov
Mám zakryté tetovanie a nestretol som sa s negatívnou odozvou
7 %
126 Hlasov
Nemám tetovanie
54 %
941 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia