Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2018, 23:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

NASA zareagovala na žiadosti fanúšikov Avengers o záchranu Tonyho Starka

FILMY A SERIÁLY AVENGERS NASA
Uložiť Uložené

Stratený Tony Stark má novú nádej na záchranu.

Už pred pár hodinami sme ťa informovali o tom, že fanúšikovia Avengers zapojili do záchrannej akcie Tonyho Starka aj americkú vesmírnu agentúru NASA. Desiatky z nich začali vo veľkom posielať agentúre odkazy na Twitteri, aby okamžite pozastavili svoje projekty a všetky prostriedky vrhli na pomoc filmovému Iron Manovi.

Tony sa v traileri na nových Avengers: Endgame priznal, že mu dochádza kyslík, jedlo mu došlo už pred pár dňami a pri zomieraní bude myslieť na svoju milovanú Pepper.

Fanúšikovia agentúru prosili, žiadali a dokonca sa jej vyhrážali. Jej zástupcovia napokon prosby vyslyšali a ľuďom odpovedali na oficiálnom profile NASA. V tweete priznali, že už počuli o problémoch Tonyho Starka.

Poukázali na to, že by mali počúvať, či náhodou nezapočujú vetu „Avengers, we have a problem.“ Narážali na tom na svetoznámu frázu "Houston, we have a problem." Keby náhodou Tony nevedel komunikovať, pozemné tímy by vraj mali skúmať oblohu, či ho náhodou vo vzdialenej vesmírnej lodi nenájdu.


Domov
Zdieľať
Diskusia