Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 11:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Osamelá Ruska prišla o 13-tisíc €, lebo uverila, že ju Chris Hemsworth chce zobrať na rande

ZAUJÍMAVOSTI CHRIS HEMSWORTH RUSKO
Uložiť Uložené

Herec určite neplánoval žiadne rande v Irkutsku.

Osamelí ľudia často dokážu uveriť akémukoľvek výmyslu. Ako skvelý príklad by mohla slúžiť nemenovaná žena z Ruska, ktorej smutný príbeh zverejnilo periodikum Siberian Times.

Ruska oslávila svoje 42. narodeniny a aj keď bola stále vydatá za manžela, v posledných mesiacoch zažívali ťažké chvíle. Veľa sa hádali a spoločne konflikty nevedeli vyriešiť, a tak jej prišla vhod správa od austrálskeho herca Chrisa Hemswortha.

Predstaviteľ postáv ako Thor jej mal napísať na Twitteri krátky odkaz o tom, že je herec žijúci v Kalifornii, ale Ruska sa mu veľmi zapáčila. Žena uverila, že si naozaj píše so svetoznámym hercom a približne dva mesiace s ním udržiavala komunikáciu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Chris Hemsworth (@chrishemsworth),

Napokon konverzácia dospela do bodu, v ktorom sa Chris rozhodol, že by sa mali stretnúť. Navrhoval, aby priletela do Austrálie, ale nakoniec vymyslel, že on priletí za ňou do mesta Irkutsk na Sibíri. Znelo to ako dobrý nápad, avšak potom sa jej ozval Chrisov právnik.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Diskrétne jej oznámil, že herec momentálne zažíva ťažšiu finančnú situáciu a nemôže si dovoliť všetky poplatky, ktoré by musel pri ceste do Ruska zaplatiť. Žena si preto zobrala pôžičku vo výške približne 13-tisíc eur, aby mu pomohla zaplatiť parkovné za jeho súkromné lietadlo či víza do krajiny.

Osamelá Ruska prišla o 13-tisíc €, lebo uverila, že ju Chris Hemsworth chce zobrať na rande
Zdroj: Siberia Times

Právnik jej dokonca poslal falošný vodičský preukaz Hemswortha ako záruku, že herec pricestuje, ale keď peniaze odoslala, odrazu boli všetky užívateľské účty zmazané. Neprišiel ani herec, ani peniaze, a osamelá Ruska musela manželovi vysvetľovať, ako dokázala stratiť 13-tisíc eur.

Polícia už prípad vyšetruje a upozorňuje, že ľudia nemajú cudzím užívateľom na internete posielať žiadne financie. Chris je pritom šťastne zosobášený a so ženou majú tri deti. Minulý rok dokonca zarobil viac ako 60 miliónov eur, čo sú veľmi jednoducho dostupné informácie na internete.

Domov
Zdieľať
Diskusia