Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2018, 10:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo počúvajú Slováci? Milujú ľudovky, pirátsky metal alebo flexia ako Gott

REFRESHER BRATISLAVA EGO METAL SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Šajmo sa opäť vybral do bratislavských ulíc zisťovať, ako vyzerá aktuálny playlist mladých Slovákov.

Je prirodzené, že sa tvoj playlist mení spoločne s počasím, resp. ročným obdobím. Aj preto sa Slovákov  chodíme pravidelne do ulíc pýtať, čo práve počúvajú a akí sú ich aktuálne obľúbení interpreti. Výnimkou nie je ani dnešok, pričom tentokrát sa náš moderátor Šajmo vrátil do Bratislavy. 

Dozvedeli sme sa, že obyvatelia hlavného mesta sú prehliadkou multižánrovosti, keďže okrem rapu prevládala aj tradičná ľudová tvorba, klasická hudba a tiež pirátsky metal. Samotné skladby a interpreti môžu byť pre teba inšpiráciou v prípade, keď ťa nič nebaví a máš pocit, že si už všetko počul. 

Šajmo si pre Bratislavčanov pripravil aj náročnú doplňujúcu otázku, keďže ich úlohou bolo povedať jednu skladbu, ktorú by boli ochotní do konca života počúvať v svojej hlave. Každý z nás určite pozná ten pocit, keď nevieš dostať z mysle ten chytľavý refrén a odpovede nás skutočne zaskočili. V diskusii nám pokojne prezraď, akú skladbu by si dokázal počúvať donekonečna. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia