Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2018, 17:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

HBO odhalilo dátum premiéry poslednej série Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Začiatok konca dorazí už o necelého pol roka.

HBO nás dnes potešilo radostnou správou. Týka sa najväčšieho seriálu na svete, Better Call Saul Game of Thrones. Dlhoočakávaná 8. séria dorazí v apríli 2019, čo máme dnes už oficiálne potvrdené. Po ročnej pauze príde so 6 dielmi, z ktorých žiadny by nemal trvať menej ako hodinu. Niektoré budú, samozrejme, aj dlhšie, no a čaká nás aj veľkolepý súboj, aký televízne seriály ešte nikdy nezažili.

Oznámenie prišlo s obrázkom, pri ktorom stojí, že draka ohňom nezabijete. Možno to značí, že draci budú síce obrovskými hybnými silami oboch strán, no medzi sebou sa pozabíjať môcť nebudú. Alebo budú a my len špekulujem úplne mimo pointu. Nižšie sa môžete pozrieť na skvelú upútavku. A aj keď v nich neuvidíme žiaden nový záber, na finálnu sériu naladia dokonalo. Ak máš zálusk na ďalšie informácie, klikaj na naše vlákno.

Domov
Zdieľať
Diskusia