Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2018, 17:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kde získaš najlepšie marketingové know-how?

REFRESHER MARKETING
Uložiť Uložené

Už 7. novembra sa bude v Bratislave konať konferencia, vdaka ktorej sa dozvieš čosi viac o reklame a marketingu od odborníkov z praxe.

Je úplne jedno, či si v marketingu skúsený, začiatočník, študent či podnikateľ, ktorý prezentuje svoje produkty a služby, alebo len marketingový nadšenec. Aj tak potrebuješ neustále sledovať trendy a naberať nové inšpirácie, aby si sa posunul vo svojej práci ďalej. My sme pre teba našli ideálnu príležitosť získať know-how od odborníkov z praxe.

Už 7. novembra sa totiž uskutoční 6. ročník konferencie MAKE IT DIGITAL, kde budú prednášať etablovaní marketéri venujúci sa reklame (nielen) počas svojej pracovnej doby. Organizátori  vyhľadali a pozvali 8 najlepších odborníkov z rôznych oblastí marketingu, takže sa môžeš tešiť na rôzne perspektívy z médií, ale aj reklamných agentúr. 

Kde získaš najlepšie marketingové know-how?

Konferencia sa bude konať na akademickej pôde Univerzity Komenského a v aktuálnom roku je zameraná na hodnoty, ktoré marketing prináša. Na túto tému si teda pripravili prezentácie aj pozvané osobnosti:

Andrej Salner (Basta digital): Digitálna stratégia - ako nájsť to, čo naozaj funguje

Samuel Majdek (Refresher): Ako prispôsobiť obsah jednotlivým kanálom

Pavol Minár (Minar Inspiration):  Marketing, ktorý prináša hodnotu

Martin Woska (Triad): Výber najefektívnejších kampaní z Cannes 2018, ako a prečo fungovali

Peter Irikovský (Exponea): Dáta majú všetci, riešenie málokto

A po prvýkrát je na tomto podujatí pripravená aj interaktívna diskusia. Keďže téma Influencer marketing je už aj na Slovensku čoraz viac skloňovaná, tak o hodnotách, ktoré prináša, sa budú rozprávať známi slovenskí influenceri z rôznych oblastí. Diskutovať prídu: Janka Malaga, Veronika Cifrová Ostrihoňová a Kristína Tormová. Celým programom vás prevedie Matúš Horváth.

 

Kde získaš najlepšie marketingové know-how?

Vstupenky sú stále k dispozícii v predpredaji a viac informácii nájdeš na oficiálnej stránke  www.makeitdigital.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia