Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2018, 16:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenské cesty občas pripomínajú desivé kompilácie z Ruska. Nájdeš na nich pomyselných samovrahov aj pacientov

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Policajti zverejnili pokračovanie svojich cestných kompilácií.

Na facebookovej stránke našej polície sa v poslednom čase objavujú kompilácie od vodičov na slovenských cestách. Nenašiel by si v nich vzorové príklady dodržiavania predpisov, ale výber toho najhoršieho, čo sa šoférom podarilo zachytiť na svoje kamery v autách.

Medzi najčastejšie priestupky, ktoré dokonca ohrozujú životy účastníkov cestnej premávky, patrí predbiehanie bez toho, aby mal človek istotu, že v protismere nie je žiadne auto. Kompilácie našťastie netrvajú príliš dlho, lebo by si sa pri nich mohol zblázniť.

Pri každej situácii sa treba chytiť za hlavu a porozmýšľať nad tým, ako šoférovi mohlo napadnúť urobiť podobnú hlúposť. Veľmi trefne vyznieva aj názov kompilácie, pretože epopej je rozsiahla epická báseň a na tému vodiči na slovenských cestách by sa dalo napísať hneď viacero dizertačných prác.

Aj keď nechceme zovšeobecňovať, na internete si v priebehu dlhých rokov vybudovali desivú reputáciu najmä kompilácie z ruských ciest.

V tejto najnovšej slovenskej sa prirovnanie výborne hodí, pretože za najväčšieho pacienta sa dá jednoznačne označiť vodič Lady predbiehajúci dodávku. Lady boli a ešte aj dnes sú veľmi populárne v Rusku, a tak by si sa s nimi vo videách z miestnych ciest mohol stretnúť veľmi ľahko.

Odporúčané
Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka Hľadajú sa mladí ľudia, ktorí v roku 2023 urobili dobrý skutok. Nominuj ich na Férový čin roka 15. marca 2024, 10:00

Napriek nedostatočnému výkonu a autu v protismere vzdialenému už len pár metrov sa šofér nevzdával a keby vodič s kamerou nejazdil opatrne, predbiehanie by skončilo tragicky.

Domov
Zdieľať
Diskusia