Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2018, 12:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vegetariánsky kuchár zabil zákazníka a naservíroval ho ľuďom. Rezance posypal pomletým mäsom zo zavraždeného

ZAUJÍMAVOSTI MÄSO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Zákazníci zostali zaskočení, pretože reštaurácia mala byť čisto vegetariánska.

Rozhodnutie prestať jesť mäso a prejsť na vegetariánsku či vegánsku stravu dnes nie je nezvyčajné. Naša planéta zrejme pri podobnej konzumácii mäsa dlho nevydrží, keďže ľudia ju neustále zaťažujú čím ďalej, tým viac.

Množstvo z nás preto pomaly vylučuje z jedálnička mäso samotné, neskôr aj produkty ako mlieko a syry a napokon prechádza na vegánstvo. Človek by sa divil, ale ako sme dokázali v našom nedávnom videu, vegánske jedlá vedia byť mimoriadne chutné a mäso plnohodnotne nahradiť.

Rozľahlé časti Ázie pritom vegánstvo a vegetariánstvo praktizujú už dlhé storočia. V Indii by si mohol naraziť na tie najlepšie vegetariánske špeciality a nezaostávajú ani krajiny ako Vietnam či Thajsko.


Nanešťastie, z času na čas sa všade odohrá nepríjemná situácia, ktorá v ústach človeka zanechá trpkú pachuť. Návštevníci jednej reštaurácie v Bangkoku zažili pachuť na vlastnej koži, pretože vo vegetariánskej reštaurácii im boli naservírované cestoviny posypané pomletým ľudským mäsom.

Odporúčané
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov 25. apríla 2024, 13:30

Zákazníci do vegetariánskej reštaurácie chodievali práve preto, aby sa vyhli konzumácii mäsa, takže keď im pred pár dňami kuchár pripravil rezance zdanlivo posypané hovädzím alebo bravčovým mäsom, zhnusene pokrm odmietli zjesť a čudovali sa, prečo by to vo vegetariánskej reštaurácii majiteľ dopustil.

O servírovaní mäsa vo vegetariánskom podniku sa onedlho dozvedeli úrady a na miesto bola vyslaná polícia, ktorá našla v kuchyni množstvo krvi. Majiteľ medzitým zo svojho podniku utiekol, čo však nezabránilo mužom zákona v prehľadávaní priestorov.

Časti mäsa sa povaľovali po celej kuchyni a policajti napokon objavili telo mŕtveho 61-ročného muža. Zrejme ho zavraždil majiteľ reštaurácie a aby svoj čin utajil, telo hodil do septiku, zatiaľ čo menšie časti ľudského mäsa pomlel a podával svojim zákazníkom.

Mŕtvy muž bol nahlásený ako nezvestný v druhej polovici októbra a polícia zatiaľ pracuje s verziou, že sa s majiteľom reštaurácie, do ktorej mimochodom veľmi často chodieval, pohádal a konflikt skončil vraždou.

Domov
Zdieľať
Diskusia