Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2018, 14:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Zuzana Plačková, Yzomandias či Expl0ited. O najlepší Instagram roka môžeš hlasovať už teraz

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Vloger roka, Instagram roka či Bloger roka. Kto sú tvoji obľúbenci?

Aj ty určite máš v dobe ovládanej sociálnymi sieťami svojho obľúbeného tvorcu obsahu na internete. S youtubermi a blogermi sa v poslednej dobe roztrhlo vrece, no tvoriť obsah naozaj kvalitne a zaujímavo nedokáže ktokoľvek. Preto si tí kvalitní zaslúžia naše ocenenie.

Prestížna anketa Czech Social Awards 2018 spája známe tváre českého a slovenského internetu. Ku kategóriám Video Bloger/ka roku, Instagram roku, Bloger/ka roku a Cosmo Objav pribudli kategórie Go Global, Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play. Aj tvoj hlas rozhodne o víťazovi.

Zuzana Plačková, Yzomandias či Expl0ited. O najlepší Instagram roka môžeš hlasovať už teraz

Hlasuj v Czech Social Awards a oceň tak talent, kreativitu, nápaditosť a pozitívny vplyv a inšpiráciu, ktoré naši domáci influenceri prinášajú fanúšikom. Keďže je publikom každý z nás, práve tvoj hlas zaváži – miesto nejakej poroty.

Mená, ktoré o tituly bojujú, sú pritom skutočne silné. V kategórii Instagram roku nájdeš ľudí od Yzomandiasa až po A Cup of Style. O Videoblogera roku súťažia v podstate všetci česko-slovenskí vlogeri, o Blogera roka domáci influenceri bez videí ako napríklad little.kao.

Do kategórie Fun & Entertainment sa dostali domáci youtuberi, vrátane let'splayerov. Svoj hlas tak môžeš dať Viral Brothers, Tarymu, no tiež ľuďom, ktorí sa aj v roku 2018 živia natáčaním videí z Minecraftu.

Zuzana Plačková, Yzomandias či Expl0ited. O najlepší Instagram roka môžeš hlasovať už teraz

Slovákom je venovaná celá jedna kategória, Go Global SK. Ak pravidelne sleduješ obsah GoGa, Expl0iteda, Sajfu, Momy či Natálie Pažickej alebo Slimsa, Jasmíny Alagič, Zuzany Plačkovej či Mateja Zrebného, nezabudni hlasovať za svojho obľúbenca.

Ostatné kategórie hovoria za seba, no svoj hlas môžeš dať Kovymu, Jirkovi Královi, Petrovi Lexovi zo skupiny Slza, no medzi nominovanými nájdeš aj Dominika Feriho či Leoša Mareša. Nechýba ani niekoľko hudobných influencerov. Ben Cristovao, Sima či Tomáš Klus na zozname nikoho neprekvapia, no nechýba ani Lucia Bílá.

Zuzana Plačková, Yzomandias či Expl0ited. O najlepší Instagram roka môžeš hlasovať už teraz
  

Samozrejme, Czech Social Awards 2018 vyvrcholia galavečerom už 1. decembra, ktorý budeš môcť sledovať online, no tiež na JOJ plus alebo Prima COOL. Konečne prišla príležitosť vybrať tých najlepších z najlepších, preto v žiadnom prípade neprepásni svoju šancu a hlasuj za tvojich obľúbených online tvorcov, pretože aj vďaka tebe sa tí slovenskí môžu stať svetovými.

Domov
Zdieľať
Diskusia