Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2018, 9:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Muž po Dunaji prevážal veľké množstvo marihuany. 37-ročného chlapíka polícia chytila neďaleko Čunova

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ak sa u páchateľa nakoniec preukáže vina, bude mu hroziť niekoľkoročné väzenie.

Poriečnemu oddeleniu Policajného zboru sa podarilo zachytiť muža s väčším množstvom zatiaľ neurčenej zelenej rastliny. Obsah člnu bližšie určí až expertíza, no predpokladá sa, že ide o marihuanu. 37-ročný Róbert sa so svojím nákladom plavil po Dunaji neďaleko bratislavského Čunova.

V súčinnosti s políciou spolupracoval aj člen rybárskej stráže. "Vďaka Poriečnemu oddeleniu Policajného zboru bola zadržaná osoba, ktorá mala v člne vo veľkom množstve marihuanu. Oni boli na vodnej ploche, ja som bol na brehovej časti v súčinnosti s nimi," uviedol pre Televíziu JOJ Roland Machala z rybárskej stráže.

37-ročný Róbert bol už v minulosti neraz zadržaný políciou a niekoľkokrát trestaný za pytliactvo. Drogová trestná činnosť by však bola v jeho prípade zdá sa novinkou. Okolnosti prípadu sú v súčasnej dobe vyšetrované a v prípade preukázania spáchania viny by mužovi hrozilo niekoľko rokov väzenia. Zábery z miesta zadržania nájdete v reportáži Televízie JOJ.

Domov
Zdieľať
Diskusia