Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2018, 18:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West vyvádzal v Bielom dome

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Prehľad noviniek z posledných dní sme doplnili o rozhovor s Glebom aj zopár záberov z nášho výletu.

Ako sme už avizovali, Freshnews teraz budeme vydávať dvakrát týždenne, aby sme vám dokázali priniesť viac domácich aj zahraničných noviniek. Stredajší český diel teda pripravujeme už dnes a ty si zatiaľ môžeš vychutnať všetko aktuálne z hudby, filmov či technológií. 

Pozvanie tentokrát prijal Gleb, ktorý pred pár dňami vydal skvelý banger Motorest. Ten je v prvom rade poďakovaním za vypredaný koncert v bratislavskom MMC, kde už 19. októbra predstaví mladý MC prierez svojou tvorbou. Pri tejto príležitosti nám ešte Gleb porozprával o samotnej skladbe a pocitoch pred náročným výkonom. 

Ak si sledoval v závere týždňa náš Instagram, tak už asi vieš, že sme boli s celým Refresher tímom na kultúrno-zábavno-pracovnom sústredení. My sme sa rozhodli ukázať vám, ako to tam vyzeralo, čo sa už čoskoro dozvieš vo vlogu. Ešte predtým však nájdeš v dnešných Freshnews krátku a veľavravnú ukážku. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia