Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2018, 19:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gleb ďakuje za vypredané bratislavské MMC novým storytellingom Motorest

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Už 19. októbra sa môžeš tešiť na Glebov obrovský koncert v Bratislave. Teda, len v prípade, že si si stihol zakúpiť lístok.

Po úspešnom albume Lavička Pimpin z minuého roku sa Gleb rozhodol mierne poľaviť v aktivite vydávania nových skladieb, no s koncertmi obieha Slovensko a Česko pravidelne. Zároveň sa však vyhýbal Bratislave, keďže si na 19. október naplánoval obrovskú show v Bratislavskom MMC. 

Koncert je už beznádejne vypredaný a tešiť sa teda môžu len tí šťastlivci, ktorí si stihli zakúpiť lístok. No a pre tých ostatných pripravíme aspoň malý náhľad prostredníctvom ďalšieho dielu Refresher Backstage. 

Gleb dnes zároveň ako poďakovanie za záujem predstavuje fanúšikom nový videosingel Motorest, ktorý je voľným pokračovaním skvelej veci Audiokniha.  Vizuál opäť posúva hranice toho, čo môžeme na Slovensku vidieť a viac slov snáď už ani nie je potrebných.

Domov
Zdieľať
Diskusia