Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2018, 12:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Česi zostali zaskočení, keď si objednali taxík a namiesto Fabie ich vyzdvihlo Ferrari. Vydarená kampaň potešila zákazníkov v Olomouci

ZAUJÍMAVOSTI FABIA KAMPAŇ ŠKODA
Uložiť Uložené

Zaujímavé spojenie taxislužby a poskytovateľa nezabudnuteľných zážitkov.

Kedysi sme mohli o zážitku z jazdy na superšportových autách iba snívať. Postupom času však aj na Slovensku a v Česku začali vznikať spoločnosti, ktoré ti podobné jazdy vedia sprostredkovať.

Jednou z nich je SportDrive.cz, ktorá pôsobí vo väčších mestách v oboch krajinách, a tak si vieš zarezervovať jazdu na Ferrari 458 Italia a Lamborghini Gallardo nielen v Prahe či Brne, ale aj v Košiciach, Žiline a Bratislave.

Naposledy sa spoločnosť rozhodla nadviazať spoluprácu s taxislužbou Vi3 z českého mesta Olomouc. Akcia fungovala tak, že na jeden deň mali zákazníci, ktorí si objednali jazdu so spomínanou taxislužbou, šancu odviezť sa v superšportoch bez toho, aby o tom čo i len tušili.

Vždy po príchode zostali prekvapení, pretože nechceli veriť, že majú nastúpiť do červeného Ferrari a žltého Lamborghini len tak bez príplatku.

Aj keď ide samozrejme o reklamu, ako stihol niekto poznamenať v komentároch na Facebooku, vôbec mu to nevadilo. Sledovať vzrušené a pobavené výrazy tváre rozmanitých zákazníkov od mladého manažéra cez babičku s barlami rozhodne stálo za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia