Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2018, 16:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zoznámte sa s Jokerom. Joaquin Phoenix terorizuje New York na desiatkach fotiek a videí z natáčania

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dokáže sa Joaquin Phoenix vyrovnať svojím Jokerom Heathovi Ledgerovi?

Charizmatický Joaquin Phoenix nás o svojom talente presvedčil mnohokrát. Zo zoznamu spomeňme jeho vedľajšie role v thrilleri 8MM (1999) či v slávnej historickej dráme Gladiátor (2000), za ktorú bol nominovaný na Oscara.

V hlavných rolách zažiaril napríklad v hudobnej dráme o legende Johnnym Cashovi Walk the Line (2005), ktorá mu opäť vybojovala nomináciu na Oscara, no skvelý výkon bezpochyby podal taktiež v romantickej sci-fi dráme Her (2013).

Zoznámte sa s Jokerom. Joaquin Phoenix terorizuje New York na desiatkach fotiek a videí z natáčania
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Nesmieme však zabudnúť ani na menej známu psychologickú drámu The Master (2012), kde niektorí členovia redakcie (vrátane mňa) z jeho výkonu padli na zadok (ďalšia zaslúžená nominácia na Oscara).

Najbližšie Phoenixa uvidíme v mimoriadne očakávanej, a veríme, že aj v pomerne netradičnej komiksovke, kde sa predstaví ako obávaný kráľ zločinu Joker.

Zoznámte sa s Jokerom. Joaquin Phoenix terorizuje New York na desiatkach fotiek a videí z natáčania
Zdroj: Warner Bros. Pictures

No predtým, než sa z neho stane svetovo známy zloduch, bude vystupovať ako obyčajný chlapík menom Arthur Fleck. S make-upom a kostýmom už ale Arthur pôsobí dojmom skutočne šialeného zločinca.

Momentálne síce nevieme povedať, či sa Phoenixovi podarí prekonať zosnulého Ledgera, ale určite mu v tom držíme palce (i keď famózny Heathov výkon bude aj tak nezabudnuteľný).

Každá ďalšia fotografia z natáčania nás dokáže veľmi potešiť. I keď ide iba o málo vypovedajúce fotografie a videá z pľacu a prakticky nám z deja veľa neodhalia, k ďalšiemu obsahu článku pristupujete na vlastnú zodpovednosť.

Na niektorých novších záberoch môžeme napríklad vidieť Jokera v telefónnej búdke, kde ho vyruší neznáma pani. Čo poviete, akým spôsobom bláznivý Joker na dotyčnú zareaguje?

Neskôr publikované video odhalilo väčšiu časť danej scény. Vďaka nej zisťujeme, že Arthura telefónny hovor s neznámou osobou zrejme poriadne vyviedol z miery.

Ďalšie zábery nám ale poskytli pohľad aj na spoločné scény Zazie Beetz a Joaquina Phoenixa, ktorí spoločne popíjajú kávu a očividne sa pomerne dobre zabávajú. No, minimálne Arthur alias Joker sa smeje od ucha k uchu. Veď, why so serious, všakže?

Od úsmevu ďalej prichádzame s Jokerovým "pravým ja", kde pozorujeme jeho psychopatické pohľady z metra. Kto vie, čo tentokrát vlastne zamýšľa. Na prezretie všetkých obrázkov klikajte klasicky na šípku doprava.

A samozrejme nesmie chýbať ani fajčiarska pauza (prekliknite o jedno doprava).

Fajčiaceho Jokera natáčaného pri prechode okolo bežiacich policajtov si môžete pozrieť aj na videu.

Klikaním doprava sa dostanete na zábery ukazujúce Arthurovu civilnú podobu. Z určitého dôvodu sa schováva pod kapucňou. Vidíme ale taktiež zamaskovaných klaunov s transparentmi "kill the rich". Dočkáme sa zbrojenia a protestov? Tak či onak, zdá sa, že Joker má svojich fanúšikov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

NOTICIA | As gravações estão a todo vapor e esse filme do #Coringa vai ser incrível confira as imagens do longa. ( JustJared) . O JustJared compartilhou essas fotos do bastidores do filme do Coringa, que mostra #JoaquinPhoenix se encontrando com diversas pessoas vestidas de palhaço no metrô. Sinopse: Coringa é centrado no icônico arqui-inimigo e é uma história original, solo e nunca vista antes nos cinemas. A visão de #ToddPhillips sobre #ArthurFleck (Joaquin Phoenix), um homem desdenhado pela sociedade, não é apenas um estudo corajoso de personagem, mas também um conto abrangente. Além de Joaquin Phoenix como protagonista, o filme terá #ZazieBeetz (#Deadpool2) e #RobertDeNiro. . O longa estreia dia 4 de outubro de 2019. . #Dc #DcComics #Joker #DcJoker #NewJoker #Batman #TheBatman #Movie #Filme #breve #Warner #WarnerBros #LongaMetragem #Longa

Príspevok, ktorý zdieľa TV & MOVIES NEWS (@tvmnews),

A na sériu fotografií znova nadväzuje krátke video.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#dc #joker #joaquinphoenix #joaquinphoenixjoker #arthurfleck btw that gal spraying his hair makes me so jealous lol

Príspevok, ktorý zdieľa @ mxrvel_jxrassic_mxltifangirl,

Náročnú réžiu nového Jokera má na starosti Todd Phillips (The Hangover, Road Trip) a premiéra filmu je naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2019. Zvyšné informácie či fotografie a videá z natáčania nájdete v tomto vlákne.

Z krátkych úsekov z natáčania síce ešte ťažko predpokladať, čo od snímky smieme vôbec očakávať, ale už teraz sa popravde neviem dočkať. A čo vy? 

Domov
Zdieľať
Diskusia