Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2018, 14:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor bol v UFC na mesiac suspendovaný

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník sa bude musieť dať zdravotne dokopy.

Írska hviezda si bude musieť dať po zápase s Khabibom Nurmagomedovom na mesiac nútenú pauzu. Conor dostal v súboji poriadnu nakladačku, čo bolo jasne vidieť aj na fotografii, ktorú potom zavesil na svoj Instagram.

Momentálne si líže utŕžené rany, ktoré očividne boli vážnejšieho charakteru. Khabib sa s McGregorom nemaznal a po zápase už tradične obaja prešli lekárskou prehliadkou.

Skupina lekárov z UFC napokon usúdila, že inkasované rany si Conor bude musieť liečiť takmer mesiac. Lekárske prehliadky po zápasoch slúžia na to, aby bojovníci vedeli, či sa môžu rovno vrátiť do tréningového procesu alebo dokonca rovno bojovať znovu.

McGregor bol suspendovaný a do 28. októbra mu bol naordinovaný žiadny kontakt, takže bude musieť oželieť tréningy. Suspendácia sa mu skončí až 6. novembra. McGregor pritom okamžite po zápase žiadal odvetu, ktorá však tak skoro nepríde.

Zaujímavosťou zostáva aj fakt, že Nurmagomedov lekárskou prehliadkou prešiel a suspendovaný nemusel byť. V zápase mu jednoducho Conor neuštedril také rany, ktoré by ho zdravotne vyradili na dlhšie obdobie.

Domov
Zdieľať
Diskusia