Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2018, 11:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Margot Robbie si zrejme zahrá bábiku Barbie. Štúdio chce k projektu zlanáriť aj režisérku Wonder Woman

FILMY A SERIÁLY BARBIE MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Margot Robbie ako hračka od Mattela v komédii od Patty Jenkins. Podarí sa to?

Margot Robbie už dávno nie je len pekná tvárička, ale aj veľmi schopná herečka. Za svoj výkon v biografickej čiernej komédii I, Tonya si odniesla nomináciu na Oscara a jej novinka Mary, Queen of Scots vyzerá tiež poriadne ambiciózne. A to už ani nespomíname thriller Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood, kde Robbie stvárni Sharon Tate.

Čo však chystá do budúcna? Zdá sa, že pôvabná herečka si zahrá hlavnú rolu v pripravovanom Barbie filme. Ten samozrejme bude inšpirovaný slávnou rovnomennou bábikou. Celý projekt bude mať pod palcom Warner Bros. a Robbie práve rokuje so štúdiom.

Margot Robbie si zrejme zahrá bábiku Barbie. Štúdio chce k projektu zlanáriť aj režisérku Wonder Woman
Zdroj: Neon

Čo sa týka réžie, aj v tomto prípade už máme nejaké informácie. Warnerovci by totiž na režisérsku stoličku radi posadili Patty Jenkins, režisérku úspešnej Wonder Woman, hoci žiadne oficiálne rokovania (zatiaľ) neprebiehajú.

Ak máme byť absolútne úprimní, z tohto projektu príliš radosťou neskáčeme. Nie sme si totiž istí, či nedostaneme priemernú komédiu, ktorá bude len zbytočne márniť potenciál a čas talentovaných tvorcov.

Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024, 11:00

Pravdaže, bolo by hlúpe Barbie odpisovať predčasne. Stále bude záležať na tom, ako sa film uchopí a aký bude scenár. Je tu tiež predpoklad, že skúsená Patty Jenkins by dokázala príbeh na motívy hračky od Mattela pozdvihnúť na pozerateľný film. 

Margot Robbie si zrejme zahrá bábiku Barbie. Štúdio chce k projektu zlanáriť aj režisérku Wonder Woman
Zdroj: Warner Bros.

Snímku malo pôvodne pod palcom štúdio Sony a pracovalo na nej od roku 2014. V roku 2016 bolo oznámené, že hlavnú rolu by si mala strihnúť Amy Schumer. Herečka si však nenašla na projekt čas, takže bola nahradená Anne Hathaway.

Celý projekt sa ale napokon presunul k štúdiu Warner Bros. Prvú verziu scenára napísala Olivia Milch (Ocean's Eight), ale pravdepodobne sa ešte bude prepisovať. Čo na Barbie v podaní Margot Robbie hovoríte? Pozreli by ste si podobný film v kinách?

Domov
Zdieľať
Diskusia