Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2018, 17:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V bratislavskej MHD si už môžeš kúpiť lístok cez mobilnú aplikáciu

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA MHD
Uložiť Uložené

Aplikácia ti ušetrí hromady stresu.

Bratislavská MHD sa pomaly ale isto posúva dopredu. V posledných rokoch sa do mnohých vozidiel pridali Wi-Fi, dotykové označovače lístkov či nabíjačky na telefóny. Tentokrát pribudla šikovná mobilná aplikácia, vďaka ktorej si môžeš kúpiť lístok priamo zo smartfónu.

Každý z nás pozná tie chvíle napätia, či mu automat vyhodí lístok predtým, než vodič autobusu zavrie dvere. S novou appkou integrovanej dopravy v Bratislavskom kraji na tieto situácie môžeš zabudnúť. Cez internet si dobiješ kredit a následne jedným klikom kúpiš lístok, aký potrebuješ. Aktivuje sa ti však až za chvíľu, aby sa predišlo podvodom pri revízoroch.

Suma sa ti následne odráta z dobitého kreditu, pričom si môžeš zakúpiť lístky na 15 minút, no i na 72 hodín. Lístky navyše neplatia len v MHD, no i u Slovak lines, vodičovi stačí ukázať telefón a vytlačí ti potvrdenku.

Aplikácia zatiaľ funguje len zopár hodín, preto si ju určite stiahni a podrob testu. Ušetrí ti čas a ešte aj námahu. Nechýba dokonca ani niekoľko dodatočných funkcií, určite využiješ napríklad plánovač trasy, tak nám nezabudni dať vedieť, ako sa nový systém osvedčil.

iOS / Android

Domov
Zdieľať
Diskusia