Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2018, 11:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Máš poslednú šancu kúpiť letenky z Viedne za neuveriteľných 5 eur a spoznať malebnú jesennú Európu

ZAUJÍMAVOSTI VIEDEŇ
Uložiť Uložené

Spoločnosť Laudamotion vypredáva všetky zásoby leteniek.

Výpredajové šialenstvo leteckej spoločnosti Laudamotion začalo minulý týždeň a dnes sa chýli ku koncu. Nízkonákladová aerolinka najskôr ponúkala letenky za smiešne 1 euro až do polovice februára 2019, lenže letenky sa po páde webovej stránke rozpredali extrémne rýchlo.

Po pár dňoch preto Laudamotion začal druhú výpredajovú várku a letenky ponúkal za 5 eur, čo je stále výborná cena. Napokon sa výpredaj objavil aj dnes ráno, pričom k dispozícii zostávajú posledné miesta na október.

Samotná aerolinka propaguje posledný výpredaj s mottom Last Minute, takže keby si našiel dostatok odvahy a partiu bláznivých kamarátov, ktorí neváhajú zo sekundy na sekundu vybrať kartu a vybrať sa na výlet, tak svoju šancu nepremárni.

Lacné letenky Laudamotion predáva samozrejme z Viedne, a tak ťa zrejme cesta autobusom z Bratislavy na Schwechat vyjde drahšie ako samotný let.

Momentálne sa dá lacnejšie zohnať cesta na Malorku, do talianskej Bologne či portugalského Fara, avšak destinácií z Viedne je oveľa viac. Stačí si preto nakombinovať ideálny termín.

Letenky objednávaj  na tomto odkaze.

Máš poslednú šancu kúpiť letenky z Viedne za neuveriteľných 5 eur a spoznať malebnú jesennú Európu
Zdroj: Laudamotion
Domov
Zdieľať
Diskusia