Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2018, 18:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless o pocitoch po vydaní remixu na Rockstar, Rytmusovi, ukradnutom IG účte, chystanom albume aj spolupráci so Sharlotou (Rozhovor)

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka a raperka prijala pozvanie na rozhovor, v ktorom vysvetlila všetky udalosti z úvodu roka a prezradila viac o svojich plánoch.

Ešte v úvode roka vydala Aless remix na skladbu Rockstar, ktorý následne kvôli negatívnym komentárom stiahla. Následne boli fanúšikovia svedkami krádeže jej účtu na Instagrame, ktorý sa jej však nakoniec podarilo získať späť. Odvtedy stihla vydať ďalšie skladby a leto si užila o niečo menej kvôli nepríjemnému zranieniu nohy, no aj napriek tomu odohrala zopár festivalov. 

Nielen tieto udalosti boli pre nás motiváciou  k tomu, aby sme mladú speváčku a raperku pozvali na rozhovor, keďže sa asi zhodneme na tom, že bolo čo vysvetľovať. 

Aless neváhala prezradiť prakticky všetko, čo mala na srdci a niektorí možno budú mať dôvod svoj názor na jej osobu prehodnotiť. Otvorene sa vyjadrila aj k Rytmusovi a pozícii ženského rapu na Slovensku.

Zároveň sme sa dozvedeli, že ešte tento rok môžeme očakávať tretí štúdiový album a v samotnom rozhovore nájdeš aj viac informácií vrátane odhadovaného dátumu vydania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia