Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2018, 8:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Obrovský bordel, fľaše a igelitky. Študentská Erazmus párty na Mlynoch mala smutnú dohru

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Upratať to po sebe fakt nie je tak náročné. Aj keď si už dávno v inej dimenzii.

Väčšina z ľudí sa už ocitla v stave, kedy sa na párty jednoducho nedokázali kontrolovať a ich akcie boli riadené, takpovediac, autopilotom. Práve počas študentského života máš možnosť tieto akcie zažiť naozaj často. Niet divu, že otvorenie semestra v bratislavskej Mlynskej doline bolo silné. Až príliš.

Väčšina vysokých škôl začína 17. alebo 24. septembra, takmer všetci sú tak v najväčšom študentskom mestečku na Slovensku už niekoľko dní ubytovaní. Pondelňajšia párty medikov sa zaobišla bez väčších problémov, na včerajšiu Erasmus párty Mlyny tak skoro nezabudnú.


Neďaleko Šturáku po sebe študenti totiž zanechali obrovský bordel, za ktorý je podľa svedkov zodpovedných až niekoľko stoviek ľudí. Fotka neporiadku sa už stihla rozšíriť po sociálnych sieťach a študenti ju rázne odsúdili – zodpovedných označujú za primitívov či prirovnávajú k domácim zvieratám.

Nenechaj sa zmiasť, na Erasmus Party ani zďaleka nechodia len zahraniční študenti a poriadny bordel tak majú na svedomí aj Slováci. A ak si jeden z nich – skús nabudúce v miere. Na Mlynoch žije okrem teba hromada ľudí, tak sa aspoň pokús trafiť neporiadok do koša.

Obrovský bordel, fľaše a igelitky. Študentská Erazmus párty na Mlynoch mala smutnú dohru
Zdroj: Roman Kosik
Domov
Zdieľať
Diskusia