Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2018, 12:40
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Lana Del Rey predstavuje názov pripravovaného albumu a uverejňuje desaťminútovú skladbu

HUDBA
Uložiť Uložené

V poradí už šiesty štúdiový album talentovanej speváčky by mal vyjsť na začiatku budúceho roka.

Iba pred týždňom vydala Lana Del Rey fantastický singel Mariners Apartment Complex s minimalistickým čiernobielym vizuálom, režírovaným jej mladšou sestrou Chuck Grant. O produkciu sa postaral skladateľ Jack Antonoff, ktorý s Lanou aktívne pracuje na jej budúcom albume.

Iba o týždeň na to sme sa dočkali takmer desaťminútovej nahrávky Venice Bitch. Tá predstavuje druhý singel z jej pripravovaného v poradí už šiesteho štúdiového albumu s názvom Norman Fucking Rockwell, ktorý svoj názov nesie po americkom výtvarníkovi Normanovi Rockwellovi a svetlo sveta by mal uzrieť začiatkom budúceho roka.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kimi Wimberly (@chinadollkilos) on

Skladba aj napriek svojej netradičnej dĺžke nenudí, za čo môže skvelý nostalgický feeling a psychedelické synthové a gitarové melódie. O hudobnú produkciu sa opäť postaral Jack Antonoff.

Na otázku prečo sa Lana rozhodla vydať ako singel takúto dlhú skladbu, svojim manažérom odpovedala: „Je koniec leta. Niektorí ľudia si ho chcú užiť ešte aspoň ďalších 10 minút a stratiť sa v tónoch elektrickej gitary.“ To sa jej rozhodne podarilo docieliť a nahrávka funguje výborne.

V poslednom rozhovore pre Zane Lowe sa podelila tiež o svoje súkromie, v ktorom získala licenciu súkromného pilota, učila sa viesť plachetnicu a pripravuje zbierku poézie a krátkych príbehov s názvom Violet Bent Backwards Over The Grass. My multitalentovanej speváčke držíme palce a na album sa tešíme už teraz.

Domov
Zdieľať
Diskusia