Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2018, 11:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák už na Bazoši skúšal predať Slovnaft BAjk z bratislavského bikesharingu. Našiel ho odhodený na ulici

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Podnikaví našinci nemajú problém speňažiť čokoľvek.

Slováci boli odjakživa podnikavý národ. Na svojich krajanoch chceli vždy zarobiť, prilepšiť si ku výplate a zvýšiť svoju životnú úroveň, čo bolo často na škodu veci.

Prejavilo sa to pri letnej akcii letenky za 1 cent, keď Slováci okamžite začali predávať extrémne lacné lety za 20, 30 či 50 eur, aby trochu zarobili. Na tom by však nebolo nič, pretože si letenky poctivo vyklikali.

Tentoraz sa však na Bazoši objavil bizarný inzerát s bicyklom. Bicykle sa na internete predávajú pravidelne a nie je na tom nič zlé, ale neznámy slovenský podnikateľ sa už pokúsil speňažiť aj žltý bicykel z bratislavského bikesharingu Slovnaft BAjk.

Inzerát už bol zo stránky vymazaný, a tak opäť raz zasiahla facebooková stránka Zomri, ktorej fanúšikovia poslali viacero screenshotov inzertného pokladu.

Pohľad na inzerát je smutný. Po začítaní do propagačných riadkov sa ti smútok z tváre vytratí a nahradí ho úsmev, pretože podnikavec sa snažil zahrať na naivného chlapíka, ktorému bicykel padol ku nohám.

Stroj je vraj v dobrom stave, využil ho len párkrát a neukradol ho. V žiadnom prípade ho neukradol, keďže ho len našiel odhodený na ulici a napadlo mu, že ho už niekto nechce. Nevedel ovládať ani elektroniku na bicykli, a tak zaň nepýtal prehnanú sumu. Postačovalo by mu 40 eur.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

Musíme poznamenať, že pokojne mohlo ísť o žartík a bicykel nikto v skutočnosti nepredával. Pri posúdení slovenskej naivity a podnikavosti však existuje veľká šanca, že si chcel niekto naozaj prilepšiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia