Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2018, 10:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zmätený Eminem zisťuje, že ho všetci dlhé roky kopírujú. Prerušil kvôli tomu videoklip, kde dissuje mumble raperov

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Stále očakávame odpoveď pre Machine Gun Kellyho, no čas si teraz môžeme skrátiť aspoň novým videoklipom z Kamikaze.

Eminemovi sa podarilo to, čo snáď ešte nikomu. Aj niečo viac ako dva týždne po vydaní albumu ho média a fanúšikovia riešia doslova každý deň a ešte stále sa vynárajú nové informácie o tom, prečo bol vlastne kontroverzný a komu každému ho autor venoval. Do veľmi veľkej miery ide o reakciu na kritiku predošlého projektu Revival, čo sám autor potvrdil v prvej časti rozhovoru so Swayom. 

V tej druhej ešte porozprával niečo viac o Machine Gun Kellym, vyvrátil zopár jeho tvrdení a potvrdil, že sa odpovede v podobe disstracku dočkáme. Ešte predtým tu však máme nový videoklip, ktorý je tentokrát venovaný skladbe Lucky You, kde pôvodne Eminem nakladal mumble raperom spoločne s Joynerom Lucasom. 

Počas rapovania si Eminem v klipe uvedomí, že ho nasledujú divné osoby, ktoré zároveň kopírujú každý jeho krok. Je zmätený a kolega Lucas mu musí všetko vysvetliť. Nakoniec si z týchto kopirantov robí srandu a núti ich opakovať vtipné pohyby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia