Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2018, 16:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rozhnevaný Eminem pochválil disstrack od MGK a potvrdil, že príde odpoveď

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Máme tu druhý diel rozhovoru so Swayom, kde Slim Shady porozprával o úplne všetkom, čo jeho fanúšikov zaujímalo.

Okolo Eminema to od vydania projektu Kamikaze žije skoro každý deň. Posledný o niečo pokojnejší týždeň mala zavŕšiť očakávaná odpoveď na disstrack od Machine Gun Kellyho, ktorý sa od legendy dočkal najväčšej kritiky a veľmi pohotovo zareagoval. Kým internetom kolovali správy o tom, ako si MGK vykopal hrob skladbou Rap Devil, Eminem v skutočnosti netrávil čas v nahrávacom štúdiu. 

Zatiaľ. Vznikol však rozhovor so známym hudobníkom Swayom, kde sa Em rozrozprával o všetkom, čo nás vlastne zaujímalo. Prvá časť rozhovoru bola venovaná skôr obdobiu okolo vydania kritizovaného projektu Revival, kde spomína aj to, čo ho motivovalo, aby nerobil okolo vydania Kamikaze veľké haló. 

V dnešnom pokračovaní sa dostávame práve k spomínanému MGK a motivácii venovať mu toľko riadkov vo viacerých skladbách. V skutočnosti teda nemá ísť o Eminemovu dcéru, ale vytočilo ho vyjadrenie, kde Kelly tvrdí, že ho Eminem zakázal hrávať v rádiu Shade 45

Sám priznáva, že to bolo detinské a zároveň aj to, že odpoveď svojho súpera počul. Uznal, že sa na nej našlo niekoľko dobrých veršov, no poprel vyjadrenia, ktoré ho mali diskreditovať. V závere ešte potvrdil, že sa avizovanej odpovede z jeho dielne dočkáme, no pravdepodobne si budeme musieť počkať na ďalší impulz. 

Domov
Zdieľať
Diskusia