Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2018, 9:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

MGK odpovedá Eminemovi. Znova spomína dcéru Hailie, vyťahuje konkrétne mená aj udalosti z minulosti, na ktoré nie je Slim Shady hrdý

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Machine Gun Kelly potreboval na reakciu s videoklipom len niekoľko desiatok hodín a fanúšikovia sú v očakávaniach, či príde Eminemova odpoveď.

Rapový svet aktuálne žije albumom Kamikaze, ktorý Eminem vydal bez ohlásenia. Už vieme, že ide o reakciu na negatívne komentáre, ktoré prišli po vydaní predošlého projektu Revival a v rámci skoro nekončiacej kritiky a 153 rozdaných dissov sa ušlo snáď každému známejšiemu človeku či inštitúcii, ktorá Slim Shadymu akýmkoľvek spôsobom vadila. 

V tomto článku sme už zároveň niektoré z riadkov podrobnejšie rozobrali, no aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, suverénne najväčší problém ma Em s Machine Gun Kellym. Môže to  byť aj preto, že ešte v roku 2012 vtedy 21-ročný MGK tweetoval o jeho dcére.

Raper z Detroitu však pravdepodobne nečakal, že by sa mohol dočkať aj odpovede. Len pár desiatok hodín po oficiálnom vydaní sa s plnohodnotnou reakciou aj s videoklipom pripomína práve najviac dissovaný MGK, ktorého odpoveď vyzerá presne tak, ako by sme od Áčkového rapera očakávali.

Pohotová vec, ktorá je voči rivalovi ofenzívna už názvom. Novinka Rap Devil je zároveň vecná, menuje konkrétne veci a udalosti a všetko nasvedčuje tomu, že sa diali aj veci, na ktoré by dnes asi Eminem nebol hrdý. Napríklad ťahal za nitky a kontakty, aby sa MGK ospravedlnil za spomínaný tweet a svojho menežéra Paula Rosenberga navádzal, aby komplikoval kariéru rapera z Texasu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia