Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2018, 14:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem nezdissoval MGK kvôli vyjadreniu o dcére Hailie. V exkluzívnom rozhovore sa rozrozprával o rapovej scéne

HUDBA BORIS BECKER EMINEM
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších raperov všetkých čias si nedával servítku pred ústa.

Eminem si stále čerstvo užíva náhle vydanie svojho najnovšieho albumu Kamikaze. Viacero raperov, ktorým adresoval štipľavé poznámky v nových skladbách, už stihlo zareagovať a najviac zarezonovala odpoveď od Machine Gun Kellyho.

On vydal rovno celý diss Rap Devil a rodák z Detroitu v novom rozhovore so Swayom Callowayom bude rozprávať aj o skutočnom dôvode, prečo ho na Kamikaze zdissoval. Na svoj youtube kanál Eminem zavesil prvú časť nového rozhovoru, ktorá stihla expresne nazbierať cez 1 milión zhliadnutí. V prvej časti sa téma debaty točí okolo reakcií na predchádzajúci album Revival.

Eminem nezdissoval MGK kvôli vyjadreniu o dcére Hailie. V exkluzívnom rozhovore sa rozrozprával o rapovej scéne
Zdroj: Eminem

Eminem mal pocit, že reklamná kampaň pred vydaním trvala dlho a bola zbytočná, pretože si o albume každý vytvoril názor predtým, ako skutočne vyšiel. Všetci sa zhodli, že Revival bude odpad, a tak dopadlo aj hodnotenie kritikov či ľudí v komentároch.

Práve preto sa raper rozhodol Kamikaze nijak neohlasovať a rovno ho vypustiť. Fanúšikovia nemali šancu pripraviť sa na to, čo bude obsahovať, a museli vnímať všetky verše veľmi rýchlo, čo očividne zafungovalo.

Aj keď celá odpoveď na otázku, prečo Eminem vlastne MGK zdissoval, nebola v prvej časti rozhovoru obsiahnutá, na konci získavame približnú predstavu.

Raper jedného dňa sedel pri počítači a objavil tam, že MGK sa vyjadroval o Hailie. Klikol na video, pozrel si ho a nechápal, prečo si vlastne Machine Gun Kelly robí promo pomocou cudzej dcéry. Nebol to však dôvod, prečo ho zdissoval. Ten je vraj oveľa detinskejší.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30

Na margo albumu Revival spomenul aj fakt, že o negatívnych hodnoteniach možno rozhodla súčasná situácia na rapovej scéne. Eminem kedysi kariérne vyrastal v dobe, kedy sa každý snažil od konkurencie odlišovať, inak bol označený za odpad.

Momentálne sa situácia obrátila a ak človek netvorí podobnú hudbu ako všetci ostatní na scéne, potom je odpad on sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia