Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2012 o 11:20
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Ciara s trackom Living It Up na playliste časopisu Cosmpolitan

HUDBA
Uložiť Uložené

Dnes sa dostal von aj trocha popovo ladený track Living It Up, ktorý znie fakt skvele a má určite veľký potenciál nájsť si cestu do hláv a uší poslucháčov. Skladba pochádza z kolaba medzi Epic Records, pod ktorým pôsobí aj Cici a ženským notoricky známim

Ciara s trackom Living It Up na playliste časopisu Cosmpolitan

Na dnes Ciara ohlásený singel s názvom Sorry, ktorého cover môžeš vidieť vyššie. Singel je z jej pripravovaného albumu One Woman Army, na ktorom spolupracovala s pár zaujímavými menami, napr. Hit-Boy alebo Jermaine Dupri.

Ale späť k veci, kvôli ktorej si klikol na tento článok. Dnes sa dostal von aj trocha popovo ladený track Living It Up, ktorý znie fakt skvele a má určite veľký potenciál nájsť si cestu do hláv a uší poslucháčov. Skladba pochádza z kolaba medzi Epic Records, pod ktorým pôsobí aj Cici a ženským notoricky známim časopisom Cosmopolitan, ktorí spoločne vidali 7 trackov pod názvom Cosmo's Epic Playlist. Mohla by už znova dropnúť nejaký vizuál s jej sexy tanečkami.

Bonusový materiál, nech máš čo pozerať kým počúvaš track... Dang!

Ciara s trackom Living It Up na playliste časopisu Cosmpolitan
Domov
Zdieľať
Diskusia