Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2018, 19:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo o rapujúcom youtuberovi, fašistoch aj Mirovi Šatanovi (Interhejty)

REFRESHER STRAPO
Uložiť Uložené

Po letných prázdninách sa znova začíname venovať obľúbeným seriálom. Tentokrát sme si do Interhejtov pozvali Strapa, ktorý svojim hejterom má čo povedať.

Prázdniny sú preč a my pre vás toho v rámci videoobsahu chystáme na nasledujúcu sezónu skutočne veľa. Možno aj viac, ako by ste chceli a na čo ste pripravení. Nechajte sa však prekvapiť. Dnes by sme sa chceli pripomenúť obľúbeným seriálom Interhejty, ktorého koncept ti je asi už známy. 

Známe osobnosti konfrontujeme s komentármi pod ich tvorbou a zväčša vyberáme také reakcie, ktoré nie sú práve pozitívne alebo dávajú nášmu hosťovi možnosť niečo vysvetliť. Tentokrát naše pozvanie prijal Strapo, ktorý nás zobral k sebe domov.

Z pohodlia vlastného gauča odpovedal napríklad na narážky k fašistom, vysvetlil zopár kontroverznejších riadkov z albumu 13. Poschodie a prehodnotil, či sa nepodobá na Semira alebo Mira Šatana. Viac už ale v samotnom výsledku, ktorý sa výnimočne predĺžil na dvadsať minút. 

Domov
Zdieľať
Diskusia