Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2018 o 12:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Policajná akadémia bude pokračovať! Prezradil to herecký predstaviteľ Mahoneyho

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Steve Guttenberg alias starý dobrý Carey Mahoney verejnosti prezradil, že pokračovanie Policajnej akadémie je už na ceste.

Slávna filmová séria svojho času bežala v našich televíziách naozaj pomerne často. Kto by si nepamätal na policajných príslušníkov, ako Carey Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Jones (Michael Winslow) či Tackleberry (David Graf)?

Nezabúdajme ale ani na komandanta Lassarda (George Gaynes) a kapitána Harrisa (G. W. Bailey). Už pri čítaní ich mien sa vám zrejme v hlave rozoznela dobre známa zvučka Policajnej akadémie.

O pokračovaní filmovej série, ktorá bola v roku 1994 zakončená svojou siedmou časťou, sa už v minulosti viackrát diskutovalo. Zdalo sa, že sa realizácia projektu zasekla a s pokračovaním sa môžeme jednoducho rozlúčiť.

Obnovenú nádej však nedávno ponúkol Steve Guttenberg, ktorý prostredníctvom Twitteru reagoval na výzvu svojho fanúšika. Bližšie detaily síce neprezradil, ale potvrdil, že na ôsmej časti Policajnej akadémie sa skutočne pracuje.


Vzhľadom na to, že viacerí hereckí predstavitelia zo starej partie sú už bohužiaľ po smrti (Bobba Smith – Hightower, George Gaynes – Lassard, David Graf – Tackleberry), v novom pokračovaní by sme museli počítať s mierne obmenenou zostavou.

Čo vravíte na potenciálne pokračovanie? Máte o neho vôbec záujem? Alebo ide podľa vás len o takzvané "ryžovanie" na starej sláve?

Anketa:
Chceli by ste vidieť Policajnú akadémiu 8?
Áno
Nie
Áno
71 %
1742 Hlasov
Nie
29 %
699 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia