Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2018 o 17:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Peter Dinklage je v opustenom post-apokalyptickom svete plný frustrácie a beznádeje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Plnohodnotný trailer k blížiacej sa novinke v nás rozhodne nezanechal negatívne dojmy.

Peter Dinklage alias Tyrion Lannister z populárneho fantasy seriálu Game of Thrones si v snímke s názvom I Think We're Alone strihne rolu jedného z posledných zástupcov ľudstva.

Ani najnovšia upútavka nám síce neprezradí čo sa stalo so zvyšnými obyvateľmi Zeme, ale za to sa bližšie zameria na všadeprítomnú deprimujúcu atmosféru.

Okolitému nešťastiu zdá sa príliš nepomáha ani sympatická Elle Fanning, ktorá bude Dinklageovej postave robiť spoločnosť.

Z kvalitne pôsobiacej upútavky a zo slov tvorcov, ktorí film opisujú ako "psychologickú púť", môžeme predpokladať, že sa I Think We're Alone zameria na vnútorný svet postáv a možno dokonca vynechá objasnenie vyhubenia ľudstva.


Ako už ale býva zvykom, trailery neraz veľmi šikovným spôsobom dokážu diváka zavádzať, a tak formu, ktorou sa filmári rozhodli snímku poňať, spoznáme až 21. septembra (září) 2018, kedy je naplánovaná premiéra.

Za réžiou stojí Reed Morano (The Handmaid's Tale, Meadowland) a scenár napísal Mike Makowsky (Take Me, Bad Education).

Mimo Dinklagea a Elle Fanning by sme mali vidieť aj Charlotte Gainsbourg a Paula Giamattiho. Zatiaľ však netušíme, či pôjde o ďalších preživších, alebo o postavy z minulosti, ktoré budeme sledovať len prostredníctvom flashbackov.

Domov
Zdieľať
Diskusia