Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2018, 13:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanye West sľubuje nové Yeezy Boost, ktoré budú svietiť v tme

MÓDA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Kanye neprestáva svojimi novými návrhmi topánok prekvapovať.

Kanye West sa momentálne usilovne venuje dizajnovaniu nového oblečenia a topánok. Značku Yeezy v spolupráci s adidasom premenil na celosvetový fenomén, o čom svedčí najmä model YEEZY Boost 350.

Raper veľmi rád provokuje svojich fanúšikov na Twitteri, kde z času na čas popridáva fotografie zo zákulisia, aby sa mali na čo tešiť, a inak to nebolo ani pred pár hodinami.

Kanye prezradil, že nové YEEZY Boost 350 získajú aj edíciu, v rámci ktorej bude silueta topánok svietiť v tme. Na prvý pohľad by sa ti mohlo zdať, že podobné svietiace topánky boli v móde už pred niekoľkými rokmi, avšak Kanye pravdepodobne vie, čo robí.

Zo zverejnených obrázkov je zatiaľ jasné, že pripravuje minimálne zelené a oranžové svietiace topánky, pričom netreba zavrhovať ani ostatné nové prevedenia.

Po kraji topánok by sa mal objaviť aj priehľadný svietiaci prúžok a ako samotný Kanye poznamenal na Twitteri, on sa už nových Yeezy nemôže dočkať.

Pomaličky sa očividne napĺňa predpoveď slávneho rapera. Kedysi povedal, že bude vyrábať toľko topánok Yeezy, až kým si ich nebude môcť kúpiť každý človek, ktorému sa páčia.


Domov
Zdieľať
Diskusia