Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2018, 9:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena s putami na rukách v noci zúfalo zvonila na cudzie domy. Americkí policajti riešia strašidelný prípad a ľudí žiadajú o pomoc

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Policajti majú k dispozícii iba krátky kamerový záznam.

Muži zákona v americkom štáte Texas musia v posledných dňoch vyšetrovať mysteriózny prípad. V okrese Montgomery County sa uprostred noci objavila neznáma žena, z ktorej rúk visel predmet pripomínajúci putá.

Na jeden z domov začala zvoniť približne o 3:20 ráno, takže majiteľovi chvíľu trvalo, kým sa postavil z postele a šiel pozrieť, kto by ho chcel tak neskoro navštíviť. Kým prišiel ku dverám, žena tam už nebola, ale na dome je nainštalovaná bezpečnostná kamera.

Pri sledovaní záznamu však majiteľovi nebolo všetko jedno. Okamžite ho odovzdal policajtom, pričom svedkovia z rovnakej oblasti bezpečnostným zložkám povedali, že žena zvonila na viacero domov v blízkosti a snažila sa získať pomoc.

Žena s putami na rukách v noci zúfalo zvonila na cudzie domy. Americkí policajti riešia strašidelný prípad a ľudí žiadajú o pomoc
Zdroj: Montgomery County Sheriff

Ani v jednom z prípadov nestihli majitelia domov zareagovať pred tým, ako žena opätovne zmizla, takže polícia zatiaľ netuší, o koho by mohlo ísť.

Vyšetrovatelia momentálne preverujú oznámenia o nezvestných osobách a snažia sa prirovnávať jednotlivé fotografie ku vzhľadu ženy z kamery, ale prípad ešte nebol vyriešený.

Pri podobných nočných prekvapeniach si pritom treba dávať dobrý pozor na to, aby si do domu nevpustil len tak hocikoho. Aj na prvý pohľad nevinná a zúfalá žena môže predstavovať nebezpečenstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia