Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2018, 20:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

7 cudzincov rozohrá v záhadnom hoteli El Royale hru na pravdu, krv a neľútostný boj o prežitie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Thriller Zlé časy v El Royale prichádza s druhým, zase raz skvelým trailerom.

Takmer tri mesiace od prvého traileru uzrel svetlo sveta aj ten druhý. Novinka od Drewa Goddarda  (režíroval The Cabin in the Woods, napísal Cloverfield, The Martian) vyzerá aj dnes značne tajomne a mysteriózne. 

Do úzadia sa dostala hlavne postava Johna Hamma, no viac spoznávame tie stvárnené Jeffom Bridgesom či Dakotou Johnson. Rozhodne sa je na čo tešiť, aj keď sa ešte stále nedá odhadnúť, o čom presne tento thrillerový zážitok bude.

Očakávať môžeme krv, dejové zvraty, množstvo flashbackov a odkrývanie minulosti nebezpečných, alebo len zúfalých ľudí, ktorí sú ochotní urobiť všetko pre to, aby prežili. A možno budú chcieť byť len chamtiví. 

Čo sa samotného príbehu týka, odohrávať sa bude v 60. rokoch minulého storočia a zavedie nás do záhadného hotela menom El Royale.

Nachádza sa blízko jazera Tahoe a je poznačený temnou minulosťou. V jeho vnútri sa ocitne sedem cudzincov, pričom každý z nich má nejaké svoje tajomstvo.

A tieto postavy budú mať v priebehu jednej osudovej noci poslednú šancu na to, aby stihli dosiahnuť vykúpenie pred tým, než sa všetko pokazí a ich temné úmysly vygradujú až do zničujúceho násilia.

7 cudzincov rozohrá v záhadnom hoteli El Royale hru na pravdu, krv a neľútostný boj o prežitie
Zdroj: 20th Century Fox/Empire

Za scenárom aj réžiou stojí už vyššie spomínaný Drew Goddard a zahrá si napríklad Chris HemsworthJon HammJeff BridgesRussell CroweDakota JohnsonCynthia ErivoNick Offerman či Cailee Spaeny.

Premiéra snímky Bad Times at the El Royale je u nás naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2018. Zaujal vás aj druhý trailer? Zájdete s nami do kina, pretože my neváhame.

7 cudzincov rozohrá v záhadnom hoteli El Royale hru na pravdu, krv a neľútostný boj o prežitie
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia