Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2018, 17:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Logan Paul a KSI zarobili na svojom súboji úctyhodné milióny eur. Youtuberi budú môcť svoje zárobky znásobiť už o pár mesiacov

ZAUJÍMAVOSTI BOX LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

Youtuberi sa na nedostatok peňazí určite nebudú sťažovať.

Po skončení najväčšieho zápasu v histórii internetu začali médiá okamžite špekulovať o tom, koľko peňazí mohol súboj vygenerovať.

Aj keď nešlo o bitku medzi Mayweatherom a McGregorom, takže záujem fanúšikov z celého sveta nemohol dosahovať rekordné čísla, na prvý pohľad obyčajným youtuberom sa podarilo prilákať do haly až 20-tisíc návštevníkov.

Súboj priamo na Youtube sledovalo približne 775-tisíc sledovateľov, ktorí za možnosť živého vysielania zaplatili 10 dolárov alebo 8,5 eura.

Najskôr sa v britských bulvárnych médiách objavili aj celkové sumy v desiatkach miliónov eur, čo ľuďom prišlo pritiahnuté za vlasy, a preto portál Business Insider odhadom vyrátal, koľko skutočne mohli Logan Paul a KSI zarobiť.

Na začiatok treba povedať, že priemerná cena lístku do vypredanej haly v Manchestri bola 135 libier, čiže cez 150 eur. Desiatky ľudí však zaplatili skoro 550 eur za špeciálne VIP lístky, a tak pri počte 20-tisíc návštevníkov mohli youtuberi z lístkov zarobiť 3 milióny.

Logan Paul a KSI zarobili na svojom súboji úctyhodné milióny eur. Youtuberi budú môcť svoje zárobky znásobiť už o pár mesiacov
Zdroj: Youtube/LoganvsKsi

Oveľa viac peňazí pritieklo vďaka živému vysielaniu, pretože 775-tisíc sledovateľov zaplatilo po 8,5 eura, takže dohromady skoro 6,6 milióna eur.

Po spočítaní výsledkov sa pohybujeme tesne pod hranicou 10 miliónov eur, ktorú Logan a KSI určite prekonali vďaka štedrým sponzorským darom.

Do úvahy sa nebrali ani zárobky z videí pred zápasom či vedľajšieho streamu uCast. Na druhej strane, organizácia obrovského súboja zrejme zhltla slušné náklady, ktorých výška do 10 miliónov nie je započítaná.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Youtuberi však mohli zostať nahnevaní, pretože viac ako milión ľudí sledovalo súboj ilegálne. V praxi preto mohli zarobiť o takmer dvojnásobok viac. Smútiť určite nebudú dlho, keďže vo februári je naplánovaná odveta a v USA by mohli byť zárobky ešte bláznivejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia