Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2018, 20:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov je terorista

HUDBA
Uložiť Uložené

Člen Pozor Records vydáva videoklip, ktorý je poslednou pripomienkou do vydania albumu Franto.

P.A.T. vydal ešte v minulom roku debutové sólo a pár dni na to oznámil, že to bol iba začiatok a rozbieha práce na druhom albume. Prípravy máme možnosť sledovať na jeho Instagrame, kde sme zároveň videli, že chystá aj viacero videoklipov zo zahraničia. Tie však budú musieť chvíľku počkať, keďže sa člen Pozor Records dnes rozhodol vydať videosingel Terorista, ktorý bude rovnako súčasťou chystaného počinu. 

Ide o jednoduchý vizuál z dielne Imagine Productions, kde si zahrali aj autorovi "démoni". Ak však prečkáš prvých pár úvodných sekúnd product placementu, dočkáš sa podarenej skladby, kde Pouličný autor tónov prezrádza aj zopár zaujímavostí. 

Album Franto sa medzi fanúšikov dostane v decembri tohto roku a podľa vyjadrení samotného autora nebude dovtedy ďalšie ukážky zverejňovať. Určite sa však dočkáme aspoň zopár spoluprác a budeme zvedaví, kam sa dokázal na svojom druhom vlastnom nosiči posunúť. V úplnom závere videa sa podľa všetkého pozeráme na samotný cover, čo však ešte nie je oficiálne potvrdené. 

Domov
Zdieľať
Diskusia