Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2018, 10:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ruský klub FK Rostov predstavil na novú sezónu kobercové dresy, ktoré si už fanúšikovia vedia predobjednať

ŠPORT RUSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Rostov ho bude využívať len ako štvrtú sadu dresov.

Nezvyčajné futbalové dresy zvyčajne na začiatku novej sezóny predstavujú kluby z nižších súťaží. Hlavným cieľom je zaujať fanúšikov a najmä médiá, pretože dresy s bizarnými farbami a motívmi vedia prilákať na štadión nových návštevníkov a nezanedbateľne pomáha aj samotný zisk z predaja dresov.

Ruský klub FK Rostov napriek tomu zverejnil svoju novú štvrtú sadu dresov, ktorá tentoraz stavila na tradičné ruské symboly. Hráva pritom v najvyššej ruskej súťaži, takže nejde o žiadnu tretiu či štvrtú ligu.

Ak si sa pred pár rokmi zabával na nepodarených fotografiách z ruských zoznamiek, určite si zachytil klasický dizajnový doplnok ruských obydlí v podobe kobercov na stenách.

Nejde, samozrejme, len o ruský zvyk a treba podotknúť, že pri správnom výbere a umiestnení nemusí koberec na stene vyzerať vôbec zle, lenže bežné ruské koberce na správny dizajn väčšinou nedbajú.

FK Rostov preto zvolil práve kobercový vzor a fanúšikom ponúka možnosť podporiť svoj tím v novej sezóne zaujímavým spôsobom.

Na oficiálnom Twitteri sa objavila šanca predobjednať si dres za priaznivú cenu iba viac ako 30 eur, takže keby si mal záujem nosiť do posilňovne či na futbal s kamarátmi originálne oblečenie, mohol by si sa do objednávkového zoznamu zapísať aj ty.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30


Domov
Zdieľať
Diskusia